Închisoare pe viață pentru mamă: un bebeluș a murit după ce a fost hrănit doar cu fructe, legume crude și lapte matern!

2 septembrie 2022 10:16   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sheila O`Leary, o mamă din Florida, Statele Unite, a fost condamnată la închisoare pe viață, luni, 21 august 2022, după ce și-ar fi înfometat până la moarte băiețelul de doar 18 luni. Aceasta își hrănea copilul doar cu fructe, legume crude și lapte mamar. 

O mamă din Florida a primit închisoare pe viață după ce și-a lăsat bebelușul să moară de foame!

Micuțul a murit din cauza subnutriției, după ce nu a fost alimentat corespunzător vârstei lui. Cazul a provocat revoltă în rândul oamenilor, astfel că Sheila O`Leary și Ryan Patrick O`Leary au fost arestați și acuzați de crimă de gradul I, abuz grav asupra copilului, omucidere,  după ce micuțul Ezra a încetat din viață din cauza foamei. 

Cazul a devenit public acum, după ce s-a dat sentința finală, însă întâmplarea a avut loc în septembrie 2019, scrie toofab. Tatăl a primit și el ani buni de pușcărie din cauza faptului că a fost părtaș la faptele mamei asupra bebelușului.

Citește și: Un politician american, investigat pentru că a întreținut relații cu o minoră, acuză femeile care sunt pro-avort că sunt "grase și urâte"

„Autoritățile au ajuns la fața locului și au constatat că micuțul a murit practic de foame. De altfel, și ceilalți copii ai familiei, de 3 și 5 ani, sufereau de o formă gravă de subnutriție.”, conform raportului întocmit de Poliție.

Copiii aflați încă în viață au fost preluați de Protecția Copilului și duși într-un centru specializat de plasament.

Bebelușul cântărea doar 7 kilograme la momentul pronunțării decesului. Părinții le-au mărturisit autorităților că își hrăneau copilul cu fructe și legume crude, dar și cu lapte mamar. Sheila le-a spus polițiștilor că în ultima săptămână fiul ei a consumat doar lapte. 

„Acest copil nu a avut parte de mâncare. A fost înfometat continuu în cele 18 luni de viață.”, au declarat autoritățile.

Iată și: VIDEO Ron Perlman, reacție furibundă la adresa unui politician din SUA: «Porc nazist!»

Ceilalți copii ai familiei au fost descriși ca fiind „foarte mici pentru vârsta lor, iar culoarea pielii era palidă și gălbuie.” 

Pe lângă sentința pe viață, mamei i s-a ordonat să nu aibă niciun fel de contact cu copiii ei. Avocatul acesteia a spus presei că „ne așteptam la asta” și și-a exprimat intenția de a face recurs.  

În timp ce Sheila a fost găsită vinovată în iunie și condamnată în această săptămână, Ryan este încă închis, așteptându-și procesul. Acesta este programat în data de 14 septembrie la o conferință preliminară.    

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe