Sylvester Stallone, părăsit de soție după 25 de ani de mariaj! Ce a făcut actorul imediat după divorț

Ultima actualizare:

Soția lui Sylvester Stallone, Jennifer Flavin, a cerut divorțul, de celebrul actor, după 25 de ani de căsnicie. Partenera de viață a lui Stallone, fost model de profesie, a cerut compensații considerabile la partaj, printre care se numără și o vilă enormă din Palm Beach Florida. 

Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE

Actorul Sylvester Stallone, în vârstă de 76 de ani, a fost părăsit de soția sa mai tânără, cu aproape 20 de ani, Jennifer Flavin. Cei doi au trei fiice împreună. 

Citește și: Adele a cumpărat vila lui Sylvester Stallone cu o sumă colosală!

La 19 august, Flavin a depus actele de divorț prin care pune punct mariajului de 25 de ani cu celebrul actor din Rocky.  Potrivit documentelor judecătorești, motivul oficial al divorțului este «nepotrivirea de caracter» și este menționat că «mariajul este iremediabil distrus”. Fosta soție a lui Sylvester Stallone solicită ca bunurile acumulate în timpul căsătoriei să fie „distribuite în mod echitabil” între ei.

Nu rata nici: Sylvester Stallone: «Dolph Lundgren era să mă omoare în Rocky IV!»

Flavin susține, de asemenea, că Sylvester Stallone s-a „angajat în disiparea, epuizarea și/sau risipa intenționată a bunurilor conjugale”, ceea ce a afectat negativ mariajul. Astfel, soția lui Sylvester Stallone solicită ca la partaj să primească nu numai bunurile ce i se cuvin la momentul actual, ci și o compensare, care să suplinească banii cheltuiți de soțul ei, din averea celor doi.

Interesant și: Fiica lui Stallone, Sistine, l-a ”pupat” pe chelie pe unul dintre cei mai amuzanți actori de la Hollywood

Flavin, care vrea să renunțe la numele de Stallone, dorește, de asemenea, utilizarea exclusivă a casei lor conjugale din Palm Beach, Fla., în timp ce Stallone va locui pe proprietatea lor din California.

Stallone a acoperit tatuajul ce reprezenta chipul soției cu un portret al câinelui său

Stallone a oferit prima reacție cu privire la acest moment delicat:

„Îmi iubesc familia. Abordăm pe cale amiabilă și privată aceste probleme personale.”

La patru zile după ce soția actorului a depus actele de divorț, Sylvester Stallone și-a acoperit tatuajul de pe umăr ce reprezenta chipul soției sale și l-a înlocuit cu un portret al câinelui său, Butkus. 

Un reprezentant al actorului a încercat să explice gestul actorului, spunând că tatuajul a fost acoperit dintr-o regretabilă greșeală. 

"Domnul. Stallone a intenționat să reîmprospăteze imaginea tatuajului soției sale, Jennifer. Cu toate acestea, rezultatele au fost nesatisfăcătoare și, din păcate, imposibil de reparat. Ca urmare, a trebuit să acopere imaginea originală cu un tatuaj al câinelui său, Butkus.”

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net