Jeff Bezos a fost detronat! Un magnat indian a devenit al doilea cel mai bogat om din lume

20 septembrie 2022 6:12   Fapt divers

Jeff Bezos a fost detronat și nu mai este al doilea cel mai bogat om din lume, pe poziția secundă după celebrul Elon Musk. Locul lui Jeff a fost luat de către un magnat indian, conform Adevărul. 

Conform unui top realizat de către Bloomberg și citat de adevărul, Jeff Bezos a fost detronat, iar acum un magnat indian pe nume Gautam Adani a devenit al doilea cel mai bogat om din lume. Cel mai avut om de pe Pământ rămâne în continuare Elon Musk, care are o avere de peste 260 miliarde de dolari. 

După o lungă durată de timp în care topul a fost dominat de antreprenori din tehnologie, a venit rândul unui magnat indian să ajungă în primele poziții dintr-un domeniu total diferit. Adami are o avere estimată la 146.9 miliarde de dolari, iar domeniul în care activează nu este cel al tehnologiei, ci unul portuar și al cărbunelui. 

Citește și: Ce mai fac miliardarii cu banii? 

Elon Musk are o avere impresionantă, dar este și foarte zgârcit

În cadrul unui interviu recent, Elon Musk a declarat că în prezent nu deține o casă și că stă în casele prietenilor, în zona Golfului din San Francisco, lângă sediul Tesla, mai ales când lucrează în oraș.

  „Nici măcar nu dețin o casă la acest moment, stau literalmente în casele prietenilor”, a spus afaceristul de 50 de ani, care locuiește de obicei în Texas. „Dacă călătoresc în Bay Area, care este locul în care se află cea mai mare parte a fabricilor Tesla, practic dorm prin rotație în casele prietenilor”.

Vezi și: Elon Musk este definiția zgârceniei

Fondatorul Tesla și Space X a adăugat că nu deține un iaht și nu și-a luat vacanțe pentru a-și apăra averea. Cu toate acestea, Musk a subliniat că este oarecum obligat să folosească avionul pentru a se deplasa. Nu din dorința de a epata, ci pentru că pur și simplu așa călătorește mai rapid și îi rămâne mai mult timp pe care îl poate dedica muncii!

Sursă foto: Profimedia

Citește mai multe despre cel care l-a detronat pe Jeff Bezos accesând Adevărul 

Mai multe