Ce mai fac miliardarii cu banii? Jeff Bezos a plătit pentru demolarea unui pod istoric

Unul dintre cei mai bogați oameni de pe planetă, Jeff Bezos, fondatorul Amazon, plănuiește să cheltuiască o sumă imensă de bani pentru a dărâma un pod istoric din Rotterdam.

amazon ceo jeff bezos jpeg

Bezos este recunoscut mondial pentru sumele exorbitante de bani pe care le cheltuiește pentru plăcerile sale. Recent, acesta investit sume enorme pentru a ajunge în spațiu.

Primăria din Rotterdam a emis un comunicat prin care se arată că un pod istoric din Rotterdam va fi demolat, temporar, pentru a permite iahtului lui Bezos să treacă. Podul din Rotterdam a fost construit în 1878, iar mai apoi reconstruit în urma bombardamentelor din 1940. Acesta va fi demolat, temporar, pentru a permite iahtului construit special pentru Jeff Bezos să traverseze canalul.

Ce poți face când ai prea mulți bani?

Constructorul naval transmis o cerere Primăriei din Rotterdam pentru a demola structura centrală a podului, pentru a permite iahtului deținut de Jeff Bezos să traverse canalul, pentru a ajunge în Marea Nordului.

Iahtul miliardarului este fabricat, în acest moment, în Alblasserdam, în imediata apropiere a lui Rotterdam. Acesta ar urma să plece și să treacă pe sub podul Koningshavenbrug în vara acestui an, iar amplitudinea podului este mult prea mică pentru a permite iahtului miliardarului să treacă pe sub el. 

De asemenea, oficialitățile din Rotterdam au transmis că costurile de demolare și reconstruire vor fi ameliorate prin numărul de locuri de muncă create pentru construirea iahtului lui Bezos. Primăria din Rotterdam a subliniat că podul va fi reconstruit la stadiul său actual, conform Agerpres, citat de către hotnews

Jeff Bezos este printre cei mai bogați oameni din lume, compania sa, Amazon, fiind considerată răspunzătoare pentru mișcările sale monopoliste, în care drepturile angajaților nu sunt respectate, mulți dintre aceștia lucrând în condiții teribile. De exemplu, angajații sunt nevoiți să urineze în sticle de plastic, deoarece drumul până la toaletă ar aduce pierderi financiare pentru gigantul american.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

image
image
image
image
image
image
pista jpg
student 849825 1920 jpeg
seism jpeg
seism jpeg
decoruri paste 3 jpg
elon musk conturat pe fundal albastru Twitter shutterstock 2221703039 jpg