Banii nu cumpără fericirea! Jeff Bezos a vrut să dărâme un pod istoric în Olanda, dar...

Jeff Bezos a făcut o achiziție uluitoare, un superyacht în valoare de 500 de milioane de dolari, al doilea cel mai mare din lume, dar pare-se că are ghinion și s-ar putea să nu se bucure de „bijuteria” lui, în largul mării.

Planurile lui Jeff Bezos de a demonta un pod istoric din Olanda pentru a putea să își scoată yachtul din port, în largul mării, au fost date peste cap de o serie de localnici care s-au plâns. Oceanco, o companie din Alblasserdam, a construit superyachtul CEO-ului Amazon și transmite acum, în cadrul unui comunicat, că va opri, cel puțin pentru moment, planurile de a demonta podul Koningshavenbrug din Rotterdam, se arată în Daily Mail.

Află mai multe despre CEO-ul Amazon:  Cum încearcă miliardarul Jeff Bezos să rămână tânăr și să sfideze moartea

Oceanco a primit mai multe rapoarte din partea locuitorilor din zona respectivă, fapt ce a dus la decizia care îl afectează pe Bezos. Unul dintre constructorii vasului impresionant a dezvăluit că se teme ca nu cumva să fie vandalizată „bijuteria” miliardarului, având în vedere că rezidenții au avut reacții furibunde la aflarea veștii că podul construit deasupra râului Nieuwe Maas în 1927 ar putea fi dărâmat pentru un capriciu.

Locuitorii din Rotterdam, mesaje furibunde pentru Jeff Bezos

Superyacht-ul CEO-ului Amazn ar fi trebuit să fie lansat la apă în acest an, iar documentele arată că, din cauza dimensiunilor sale, nu poate ajunge în largul mării decât dacă podul este demontat și reparat apoi. Cetățenii nu au trecut cu vederea acest fapt, iar unul dintre ei a organizat un eveniment, pe Facebook, unde a invitat mai multe persoane să arunce cu ouă stricate în vasul de jumătate de miliard de dolari. Aproape 4.000 de oameni s-au arătat interesați de această idee.

Ce face Jeff Bezos cu banii lui: Aşa arată o petrecere de miliardar

„Ia un cofraj de ouă stricate cu tine și haide să le aruncăm în număr mare în superyacht, când trece prin De Hef, în Rotterdam. Rotterdam a fost construit din ruine de localnici și nu renunțăm doar pentru fala unui miliardar megaloman. Nu fără scandal”, a scris organizatorul, pe rețelele de socializare.

Vasul are dimensiuni uriașe, lungimea fiind de 127 de metri și are trei catarge masive, dar și trei punți. În prezent, nava este construită la șantierul naval Oceanco, din orașul Alblasserdam, în vestul Olandei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net