#Casa Regală a Marii Britanii

Meghan Markle, goală-pușcă, la spa, alături de mama sa!

5 octombrie 2022 11:01   Fapt divers

Revenită în Statele Unite ale Amercii, după ce a participat la funeraliile reginei Elisabeta a II-a, Meghan Markle s-a întors și la podcastul pe care îl prezintă. În cea mai recentă ediție, Meghan Markle a vorbit despre o experiență inedită prin care a trecut atunci când era doar o copilă. 

Meghan Markle a dezvăluit, în timpul podcastului, că în perioada adolescenței a mers goală la spa-uri coreene. Inițial s-a simțit rușinată, dar apoi a conștientizat că participă la un ritual respectat de sute de ani de către femeile de acolo. 

Meghan a dezvăluit că i-a plăcut să afle mai multe detalii despre cultura asiatică în timp ce creștea în Los Angeles, iar acest lucru a inclus si vizitareea centrelor spa alături de mama sa, Doria.

Citește și: Meghan Markle, eleganță și sobrietate, la funeraliile reginei 

„Mi-a plăcut foarte mult să cunosc alte culturi, eu și mama mea mergeam adesea împreună la spa-ul coreean. Pentru cei dintre voi care nu ați mai fost la unul, este o experiență foarte uimitoare pentru o fată care trece prin pubertate pentru că intri într-o cameră cu femei de la nouă până la 90 de ani, toate mergând dezbrăcate și așteptând să primească o exfoliere corporală pe una dintre aceste mese aliniate", a povestit ducesa de Sussex.

„Tot ce am vrut a fost un costum de baie, dar nu ai voie. Odată ce am depășit acea jenă adolescentină, eu și mama mea urcam la etaj, ne așezam într-o cameră și mâncam un bol aburind din cei mai delicioși tăiței. Ne uitam în jur la toate aceste femei coreene frumoase, care îmbrățișaseră tradiția generațională a jjimjilbang-ului (spa-ul coreean) și o împărtășeau una cu cealaltă. Aceasta era o parte din cultura asiatico-americană pe care o cunoșteam", a continuat Meghan Markle. 

Să sperăm că acest episod se va bucura de mai mult succes decât cel în care invitată a fost Serena Williams. Acesta a fost întâmpinat cu părerei negative de către un număr ridicat de oameni, iar publicațiile din Marea Britanie au fost fără milă.

De exemplu, Celia Walden de la Telegraph consideră că a fost „un interviu cu o figură sporitvă, inspirațională doar pe foaie” și că Meghan de fapt „se intervieva singură” . De asemenea consideră că ducesa este genul de persoană care „înlocuiește toate anecdotele controversate cu altele care îi aparțin - doar că ale ei sunt mai lungi și mai controversate.”  James Marriot de la The Times a descris podcastul ca fiind „o paradă de banalități, absurdități și auto-laudă de mediocrități californiene, dar cu o coloană sonoră plăcută.”

Sursă foto: Gettyimages

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Mai multe