O factură greșită a provocat o tragedie fără margini! O bătrână a murit când a văzut cât are de plătit

15 ianuarie 2024 19:19   Fapt divers

O tragedie fără margini a avut loc chiar în luna decembrie a anului trecut. Se pare că o bătrână în vârstă de 88 de ani a primit o factură în care era scrisă, în mod greșit, o sumă uriașă, iar șocul a fost mult prea mare pentru femeie. Aceasta și-a pierdut viața la scurt timp după ce a văzut câți bani i se cer.

Poate că unii dintre noi avem impresia că sumele greșite trecute pe o factură sunt, indiferent cât de neplăcute, o greșeală minoră, care se poate repara cu doar câteva telefoane, sau mail-uri.

Cu toate acestea, în unele cazuri, o asemenea situații poate avea consecințe de-a dreptul tragice, iar pentru bătrâna care a primit o factură ce conținea o sumă uriașă, această greșeală a fost chiar fatală.

Mai precis, este vorba despre o femeie din Camporosso, o mică localitate din nordul Italiei, situată în apropiere de granița cu Franța. Bătrâna în vârstă de 88 de ani a primit, în luna decembrie a anului 2023, o factură la apă în care i se comunica că trebuie să plătească suma de 15.000 de euro! Din păcate, șocul a fost mult prea mare pentru sănătatea acesteia.

O femeie a murit în urma unei greșeli

Se pare că, neputând să creadă ce sumă uriașă trebuie să plătească, starea de sănătate a femeii s-a agravat rapid. Ea a spus celor din jur că se simte rău, iar la doar câteva săptămâni după ce a primit factura uriașă, bătrâna a decedat. Se pare că moartea acesteia s-a datorat din cauza problemelor cu inima.

Se pare că, între timp, s-a aflat că suma uriașă din factura la apă era o eroare, iar bătrâna nu trebuia să plătească acei bani. Din păcate, acest lucru nu i-a mai fost de ajutor femeii, care și-a pierdut viața din cauza șocului.

Iar acesta nu este singurul caz de acest gen petrecut în Italia, unde o altă femeie a primit o factură eronată de peste 62.000 de euro. Din fericire, în acest caz nu a mai fost vorba despre un final tragic.

Mai multe