Ofertă incredibilă la Digi RCS-RDS! Un telefon de ultimă generație pentru toți abonații. Condiția pentru a beneficia de smartphone

29 august 2024 10:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

Românii din rețelele Vodafone și Orange care doresc să se porteze la Digi RCS-RDS au la dispoziție o ofertă de excepție, pe care nu trebuie să o rateze! Prețurile oferite de companie sunt extrem de reduse, iar compania oferă și un telefon de ultimă generație celor care doresc să facă această schimbare!

Digi RCS-RDS este liderul din țara noastră, atunci când vine vorba despre piața de telecomunicații. Fie că este vorba despre Internet de mare viteză, televiziune, cât și telefonie fixă, Digi reușește să domine piața, iar tot mai mulți români care au contract cu alte companii aleg să facă o schimbare și să devină clienți Digi.

Iar pentru românii care se află în rețelele Vodafone și Oraneg, Digi oferă oferte incredibile pentru toți cei care se vor porta! Cei care își portează numărul la Digi pot beneficia de prețuri incredibile, cum ar fi numai 1,25 de euro pe lună, pentru pachetul Digi Business Nelimitat. Cei care vor apela la acest pachet au parte de roaming inclus în Uniunea Europeană, cât și Internet și minute naționale nelimitate.

Oferta incredibilă oferită de Digi

Mai mult decât atât, românii care doresc un telefon nou au la dispoziție, de asemenea, o ofertă de neratat, la Digi! Noul model Moto G85 5G, care s-a lansat chiar în această vară, poate fi achiziționat, fără avans, pentru o rată lunară de numai 9 euro, pe o perioadă de 24 de luni!

Aceste oferte sunt greu de refuzat, iar clienții din rețelele Vodafone și Orange cu siguranță vor fi tentați de opțiunile pe care Digi ni le pune la dispoziție.

Digi RCS-RDS este liderul de piață în țara noastră

Telefonul Moto G85 5G s-a lansat în această vară, iar cei tentați de acest telefon de ultimă generație trebuie să știe că are o cameră frontală de 32 MP și folosește Android 14. De asemenea, camera foto principală a acestui telefon are 50 MP + 8 MP.

Mai mult decât atât, acest superb telefon Motorala vine echipat cu o baterie de 5000 mAh, așa că va rezista mult timp până să fie nevoie să îl punem la încărcat.

Mai multe