Planta care te ajută să-ți găsești marea dragoste și chiar să te căsătorești. Lidia Fecioru te învață cum să o îngrijești

31 ianuarie 2024 17:42   Fapt divers

Lidia Fecioru le sare în ajutor românilor care doresc să atragă iubirea în viața lor. Cunoscutul bioenergoterapeut a vorbit despre importanța unei plante în tot acest proces. Pentru ce alte dorințe ne recomandă Lidia Fecioru să avem în casă planta spathiphyllum. 

Această plantă este ușor de recunoscut datorită frunzelor verzi lucioase și a inflorescențelor albe delicate. Este o plantă care își face bine treaba nu doar pe plan personal, ci și profesional. Lidia Fecioru ne recomandă să stropim cu apă frunzele de spathiphyllum pe timpul zilei, cu precizarea că este sensibilă la căldura în exces. 

Spathiphyllum, planta pe care este bine să o ai în casa ta 

În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, Lidia Fecioru a venit cu o serie de recomandări persoanelor care țin plante în locuință și doresc să atragă iubirea, fertilitatea, prosperitatea și succesul financiar. 

De data aceasta a vorbit despre spathiphyllum, o plantă care se mai numește și „floarea fericirii feminine”. Mai concret, despre aceasta se spune că ne ajută să găsim liniștea și iubirea, fiind de mare ajutor femeilor care își doresc să devină mame. 

„Popular, aceasta plantă se numește floarea fericirii feminine. Dacă vrem să fim mame, dacă vrem să avem liniște și armonie în casă, să ne găsim jumătatea sau să fim iubite, este bine să primim această plantă. Fie dacă suntem singure și vrem să ne găsim jumătatea, la fel, este bine să ne-o ofere cineva cadou. Așa că, faceți-le cadou femeilor din viața voastră această floare. Acestei plante nu-i place căldura, de aceea este bine să fie stropită cu apă pe frunze pe timpul zilei. Mai mult decât atât, planta fericirii feminine aduce și norocul la bani”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Porumbarul, planta pe care nu trebuie să o ai în locuință 

Dacă există plante recomandate pentru a fi ținute în casă, la polul opus există și categoria opusă. Lidia Fecioru a explicat de ce porumbarul este o plantă toxică atunci când o ținem în casă.

„Câteodată, stai în casă şi ai senzaţie de vomă, te doare capul şi nu poţi să-ţi dai seama de la ce. Sunt anumite plante care te obosesc. De exemplu, porumbarul. Să nu se aducă ramuri de porumbar. Legenda spune că, coroana lui Iisus Hristos a fost făcută din porumbar. A adus atât de multă durere, iar ea şi acum aduce durere în casă. Se spune că, dacă îl aduci în casă, urmează să ai un deces în casă”, a mai declarat Lidia Fecioru, la Antena 3.

Mai multe