Ritualurile de dragoste recomandate de Lidia Fecioru! Tehnici simple prin care poți atrage marea dragoste

În călătoria noastră prin viață, adesea ne îndreptăm atenția către metode și tradiții care ne pot ajuta să atragem lucruri pozitive în viața noastră. Toți ne dorim să ne găsim marea dragoste, iar așteptarea poate fi prea copleșitoare uneori. De aceea, unii oameni pot apela la anumite tehnici simple prin care să grăbească acest proces. Iată ritualurile de dragoste recomandate de Lidia Fecioru.

dragoste jpg

Ritualurile de dragoste recomandate de Lidia Fecioru!

„Se ia o cănuță de lut și se pune o monedă în ea. Atunci când spui dorința, să ții în mână acea monedă. Lăsăm cana 24 de ore pe pervazul geamului, cât să prindă un asfințit și un răsărit. Apoi o acoperim cu o cârpă curată albă și o ascundem undeva. Din când în când, să ne gândim la dorința noastră. Pentru căsătorie, se pune un inel în interior. Orice inel. Lăsăm cana acolo până când dorinţa se îndeplinește”, a explicat Lidia Fecioru în emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

În plus, bioenergoterapeutul a spus că și mantrele sunt o variantă foarte bună, asta pentru că gândirea pozitivă ne-ar spori șansele să atragem lucruri bune în viața noastră. Astfel, în loc să ne gândim la faptul că nu am găsit persoana potrivită, ar trebui să ne gândim mai des că suntem pe drumul cel bun și că în curând vom găsi marea dragoste.

„E bine să ne scriem acea mantră pe o bucățică de hârtie și să ne-o punem chiar sub pernă sau la oglindă. De fiecare dată când ne uităm în oglinda aia să scrie acolo: sunt cel mai bun sau sunt cel mai sănătos sau un alt mesaj pe care îl vrem noi. Pe această foaie trebuie să scriem această mantră ca un mesaj și o putem pune sub pernă.

O prietenă de-a mea și-a făcut descrierea unui bărbat cu care voia să se mărite pe o foaie cu lux de amănunte și mi-a zis că atunci când s-a întâlnit cu soțul ei nu-i venea să creadă că era exact ce scrisese ea pe foaie?”, a adăugat bioenergoterapeutul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
click ro jpg
click jpg
57171 jpg
3 avantaje ale amenajării unei anexe din sticlă locuinței tale jpeg
horoscop 17 martie webp
image png
culoare zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net