Cum putem atrage norocul garantat în viețile noastre. Metodele simple pentru a avea succes pe toate planurile, dezvăluite de Lidia Fecioru

Ultima actualizare:

Cu toții încercăm să oferim o mână de ajutor destinului nostru, iar potrivit faimosului bioenergoterapeut Lidia Fecioru, există 2 metode care pot atrage norocul în viața noastră! Iar sfaturile expertului sunt foarte ușor de aplicat în viața de zi cu zi!

Metodele care pot atrage banii în viața noastră / foto: Shutterstock
Metodele care pot atrage banii în viața noastră / foto: Shutterstock

Un lucru pe care trebuie să îl știm din start este că la fel cum este posibil să atragem norocul în viața noastră, efectul opus este, de asemenea, un risc la care suntem expuși! Dacă nu suntem atenți, prin unele atitudini pe care le avem când suntem puși în fața unor situații, putem să ne ținem norocul la distanță, potrivit celor de la Antena 3 CNN!

Potrivit bioenergoterapeutului Lidia Fecioru, vechea zicală „de ce ți-e frică, nu scapi” este mult mai adevărat decât am crede! Se pare că panica poate să ne închidă energiile și să ne facă să ezităm, lucru ce va alunga norocul din viața noastră.

De aceea, cel mai bine ar fi să rămânem calmi și să spunem lucruri precum „norocul meu era că eram acolo în acel moment”, ori „să fie într-un ceas bun”. Se pare că această atitudine va chema norocul în viața noastră.

Lidia Fecioru ne spune că nu trebuie să ne temem, chiar dacă în trecut am avut parte de o experiență negativă. Dacă tot vom avea impresia că problemele noastre se vor repeta și în viitor, vom alunga norocul din viața noastră.

Cum putem atrage norocul în viața noastră

Se pare că, pe lângă invocarea norocului cu gândul, mai este foarte important să gândim pozitiv! Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru ne-a sfătuit să lăsăm în urmă gândurile negative, dacă ne dorim ca norocul să pătrundă în viețile noastre!

Potrivit expertului, este inutil să facem schimbări superficiale, de suprafață, dacă mentalitatea noastră rămâne neschimbată.

„Oamenii trebuie să renunţe la gândurile negative dacă vor ca norocul să se apropie de ei. Trebuie să schimbăm ceva la noi, la modul de gândire, la modul de a fi, pentru că degeaba îmi pun eu altă rochie, dacă interiorul meu rămâne la fel”, a spus Lidia Fecioru.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net