Secretul celui mai gustos și pufos piure de cartofi. Ingredientul pe care trebuie să-l adaugi de fiecare data când îl prepari

Bucătăria românească este plină de rețete delicioase, de la cele mai complexe, până la altele pe care chiar și începătorii le pot pregăti fără probleme. Iar atunci când vine vorba despre preparate simple, piureul de cartofi este, cu siguranță, unul dintre favoritul multora dintre noi. Însă doar foarte puțini români știu că există un truc ingenios care va face acest preparat și mai delicios!

Trucul pentru un piure delicios / foto: Freepik
Trucul pentru un piure delicios / foto: Freepik

Indiferent dacă ne dorim o garnitură rapidă și delicioasă alături de un fel principal, sau, de ce nu, vrem un prânz rapid așa că îl mâncăm simplu, doar cu puțină brânză, piureul va fi o alegere ideală în o mulțime de situații! Însă, chiar dacă atât de mulți dintre noi au crescut alături de piure de cartofi și pare o rețetă extrem de simplă, tot există trucuri care îl pot îmbunătăți!

Mai precis, se pare că metoda garantată pentru a avea mereu un piure pufos, la fel precum cel de la restaurant, depinde de momentul în care adăugăm cartofii la fiert! Mai precis, gospodinele iscusite ne sfăturiesc că aceștia nu trebuie puși în apă când aceasta deja fierbe, cum este cazul la paste! Dacă vrem ca piureul nostru să aibă un gust delicios și să arate apetisant, este important să punem cartofii în apa rece, de la început!

Ingredientul secret care garantează un piure delicios

Astfel, se pare că aceștia se vor prepara uniform, iar atunci când adăugăm laptele și untul, este important ca acestea să nu fie scoase direct din frigier! Dacă ambele sunt ușor încălzite, veți observa că piureul se va amesteca mult mai ușor!

În plus, pe lângă momentul în care puneți cartofii la fiert, cât și temperatura la care trebuie să fie laptele și untul, mai există un truc ingenios folosit de gospodinele din țara noastră! Mai precis, este vorba despre un ingredient care va oferi o aromă delicioasă piureului: crema de brânză! Doar câteva lingurițe din acest ingredient sunt de ajuns pentru ca piureul vostru să fie mai delicios ca oricând!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
femeie trista jpg
horoscop freepik jpg
cub horoscop 1 gif
Medicul estetician Bortolini Alin știe care sunt câteva dintre cele mai căutate proceduri estetice pentru femei și bărbați în preajma sărbătorilor de Paște
horoscop saptamanal shutterstock 1677373537 jpg
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
horoscop 17 martie webp
Zodii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net