Lidia Fecioru dezvăluie un leac miraculos care crește imunitatea, scade glicemia și vindecă dermatitele atopice

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a adus în atenția publicului un nou leac minune, descoperit în natură, cu multiple beneficii pentru sănătate. În cadrul emisiunii "Adevăruri Ascunse" de la Antena 3, Lidia Fecioru a dezvăluit beneficiile uimitoare ale ceaiului obținut din ciuperca Chaga, care crește pe mesteacăn. Această ciupercă, maro închis la exterior și maro deschis în interior, are potențialul de a susține imunitatea, de a reduce glicemia și de a trata diverse afecțiuni.

Lidia Fecioru. Foto: arhiva.
Lidia Fecioru. Foto: arhiva.

Despre ciuperca Chaga și beneficiile sale

Lidia Fecioru a subliniat că ciuperca Chaga, cunoscută sub numele de "Zâna rușinoasă," este prezentă pe mesteacăn și poate fi găsită și în plafar.

Această ciupercă este recunoscută pentru proprietățile sale benefice, inclusiv efectele pozitive asupra imunității, scăderii glicemiei și tratarea diverselor afecțiuni, cum ar fi dermatitele.

Administrare și preparare

Specialistul a oferit informații cu privire la administrarea acestui ceai, subliniind că acesta poate fi un tratament excelent pentru probleme precum dermatitele atopice, scăderea glicemiei și îmbunătățirea imunității.

Avertisment: Este important de reținut că acest ceai nu este recomandat copiilor sub 18 ani, femeilor însărcinate și celor care alăptează.

Modalități de preparare a ceaiului din ciuperca Chaga

Pentru administrare profilactică: Se pun 1-2 lingurițe de bucățele de ciupercă Chaga în ceainic. Se toarnă un pahar de apă și se lasă acoperit de 5-10 minute.

Pentru tratament: Într-un termos de un litru, se adaugă 3-5 linguri de bucățele de ciupercă Chaga. Se umple termosul cu apă fierbinte și se lasă timp de 6-10 ore. După acest interval, se bea câte 150 de mililitri de trei ori pe zi. Această cură poate fi repetată timp de aproximativ trei luni, urmată de o pauză de trei luni.

Leacul miraculos dezvăluit de Lidia Fecioru, sub forma ceaiului din ciuperca Chaga, se dovedește a fi un aliat valoros în menținerea sănătății. Beneficiile acestui tratament natural, accesibil și ușor de procurat, aduc o nouă perspectivă asupra modalităților în care putem valorifica darurile oferite de natură pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
fructe si legume jpg
horoscop webp
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net