Ce ne așteaptă în 2024, anul Dragonului de Lemn. Lidia Fecioru: „Acești ani, până în 2028, sunt hotărâtori”

Într-o apariție recentă în emisiunea "Adevăruri ascunse", bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit o privire detaliată asupra a ceea ce ne rezervă anul 2024, anul Dragonului de Lemn. Previziunile sale acoperă o gamă variată de domenii, de la evenimente politice și război, până la sănătate și alegeri critice.

Lidia Fecioru. Foto: arhiva.
Lidia Fecioru. Foto: arhiva.

1. Războiul din Ucraina va continua

Conform Lidiei Fecioru, anul 2024 va aduce cu sine o continuare a conflictului din Ucraina, cu perspective sumbre până în 2028. Bioenergoterapeutul a subliniat că rezolvarea acestui conflict ar fi fost posibilă de mult, dar interesele financiare legate de vânzarea de armament mențin tensiunile. Astfel, pacea semnificativă ar putea fi atinsă abia după 2028.

2. Alegeri cruciale și provocarea lor

Lidia Fecioru a subliniat că alegerile, în special cele europarlamentare, vor reprezenta cea mai mare provocare în 2024. Ea a îndemnat la atenție sporită în procesul electoral, subliniind că alegerile vor influența cursul evenimentelor în următorii ani și că implicarea individuală este esențială pentru schimbare.

3. Ani hotărâtori până în 2028

Acești ani până în 2028 sunt considerați de către bioenergoterapeut drept hotărâtori pentru umanitate. Lidia Fecioru a subliniat importanța păstrării bogăției și a avertizat asupra unor provocări naturale, cum ar fi erupția vulcanului Etna și inundații în țările nordice.

4. Pandemie iminentă

Bioenergoterapeutul a atras atenția asupra unei pandemii iminente de boli pulmonare, deja declarată în China. Aceasta este descrisă ca fiind bacteriană, afectând în special tinerii și copiii, și fiind dificil de controlat și tratat.

În ciuda provocărilor, Lidia Fecioru a îndemnat la uniune și iubire în rândul oamenilor. Ea consideră că aceste aspecte sunt esențiale pentru a depăși dificultățile și că unirea va fi salvatoare în fața evenimentelor viitoare.

5. Alegerile, cea mai mare provocare

Lidia Fecioru a subliniat că alegerile reprezintă cea mai mare provocare și pericol în 2024. Ea a încurajat acțiunea individuală, menționând că timpul așteptării a trecut și că fiecare persoană trebuie să contribuie la construirea unui viitor mai bun.

Astfel, anul 2024, conform Lidiei Fecioru, se conturează ca un an complex și plin de provocări, cu evenimente care vor influența cursul societății și vor determina viitorul pentru următorii ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net