Lidia Fecioru ne dezvăluie ceaiul care ne scapă de cârcei, opreşte îmbătrânirea şi ajută inima

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru dezvăluie un secret simplu, dar extrem de eficient pentru menținerea sănătății și prevenirea unor probleme comune. Cojile de la ceapă, adesea aruncate după prepararea mâncării, pot fi transformate într-un ceai miraculos cu beneficii notabile pentru organism.

Lidia Fecioru. Foto: arhiva.
Lidia Fecioru. Foto: arhiva.

Conform spuselor Lidiei Fecioru, cojile de ceapă nu ar trebui să ajungă în coșul de gunoi, ci, dimpotrivă, să fie lăsate la uscat pentru a fi utilizate în prepararea unui ceai sănătos. Această practică simplă poate aduce numeroase beneficii, de la alungarea cârceilor și întărirea mușchilor inimii până la oprirea procesului de îmbătrânire.

Cum se prepară acest ceai minune

Uscarea cojilor de ceapă: După ce gătiți, păstrați cojile de ceapă, inclusiv cele de usturoi, și lăsați-le să se usuce. Puteți să le așezați într-un săculeț sau într-un recipient într-un loc uscat.

Pregătirea ceaiului: Cojile uscate pot fi sfărâmate și păstrate într-un borcan. Când doriți să preparați ceaiul, adăugați o cantitate mică de coji de ceapă într-o ceașcă.

Infuzarea cojilor de ceapă: Turnați apă fierbinte peste cojile de ceapă și lăsați-le să infuzeze timp de 5-10 minute. Puteți adăuga, dacă doriți, și alte ingrediente, cum ar fi miere sau lămâie, pentru a îmbunătăți gustul.

Cât trebuie consumat: Lidia Fecioru recomandă consumul a cel puțin o cană de ceai de coji de ceapă în fiecare zi pentru a beneficia de proprietățile sale terapeutice.

Conform bioenergoterapeutului, acest ceai de coji de ceapă este un puternic antioxidant, îmbunătățește funcția vaselor capilare și ajută la combaterea procesului de îmbătrânire. De asemenea, are efecte benefice în lupta împotriva celulelor canceroase și poate fi consumat ca măsură preventivă. Lidia Fecioru subliniază că acest ceai simplu poate avea beneficii considerabile pentru cei care se confruntă cu cârcei sau au probleme de sănătate la nivelul mușchiului inimii.

Așadar, cojile de ceapă, de obicei trecute cu ușurință cu vederea, devin acum o resursă valoroasă în menținerea sănătății și bunăstării generale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net