#Exclusiv Click!

Poveste halucinantă cu chiriași de coșmar! „Lenjerie intimă aruncată, urme de pumni...”

14 august 2022 15:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Livius Ionescu, director general și fondator al unei agenții imobiliare, a povestit în exclusivitate pentru Click! o întâmplare halucinată în care rolul principal e jucat de un client „bine îmbracat” care căuta să închirieze un apartament. Intitulată „chiriași de coșmar”, pilda e cu adevarat memorabilă și merită citită până la final, deoarece așa ceva i se poate întâmpla oricărui proprietar.

„Sună telefonul agenției, o voce caldă de bărbat solicită un apartament de două camere pentru chirie. Ne spune că e singur, divorțat și că va veni doar sa doarmă. Îi ofertăm un apartament cochet la 350€, mobilat, utilat, nou chiar.

Urmărește și: Ce se întâmplă în imobiliare, după creșterea exagerată a prețurilor? „Cantitatea tranzacțională scade”

Stabilim o întalnire la locație, îi place, e exact ca în anunț, se hotărește imediat sa îl închieze. Proprietarii acceptă telefonic contractul, noi mergem la o terasă sa semnăm actele si să punem toate detaliile la punct.

Clientul, extrem de manierat, bine îmbracat, susținea că deține un service auto în zona de nord a Capitalei…Toate bune și frumoase până aici. Semnăm, platește (inclusiv consumația de la restaurant) și trec aproape 3 luni de liniște”, a declarat Livius Ionescu, director agenție imobiliară, pentru Click!. Povestea abia din acest moment devine captivantă.

Urmărește și: Înşelaţi de dezvoltatorul imobiliar: au plătit apartamentele şi au rămas cu ochii-n soare

Ce s-a întâmplat după 3 săptămâni? „Oamenii s-au gândit la ce e mai rău și ne-au apelat pe noi”

„Primim însă un telefon la agenție de la proprietarii apartamentui care erau în stare de șoc…individul nu mai raspundea de 3 săptpmâni la telefon, nu platise chiria, ce să mai, oamenii s-au gândit la ce e mai rău și ne-au apelat pe noi să îi sfătuim ce să facă.

Din nefericire, avem experiență în astfel de cazuri, așa că am apelat la o firmă de securitate sa ne însoțească la apartament (în caz contrar, dacă proprietarii intră în apartament, chiriașul poate invoca furtul diverselor bunuri sau bani cash).

Mare a fost uimirea când am constatat ca elegantul studio închiriat în urmă cu doar trei luni era o epavă: chistoace de țigări aruncate pe peste tot, minim 40 de beri la sticlă împrăștiate prin casă, lenjerie intimă aruncată, urme de pumni pe frigiderul nou și multe altele”, a relatat Livius Ionescu.

Vezi și: Cum strică proprietarii piața imobiliară: motivele pentru care nu închiriază sau nu-și vând casele

Chiriași de coșmar! A fost chemată poliția. „Dar, stați, asta nu e tot...”

Dar, stați, asta nu e TOT, ca la teleshoping, odată intrați în apartament cu firma de pază și așteptând poliția, ne trezim cu doi adolescenți, fata și băiat care invocau posesia unui sistem audio depozitat în apartament. Foarte guralivi, s-au pus pe scandal spunând că sunt prieteni cu cel care a închiriat și că sistemul este al lor. Evident că până la sosirea poliției ei au asteptat înjurând pe scară.

Ulterior, la insistențe multiple, chiriașul raspunde la telefon și află că e poliția în apartament și că “prietenii” lui își vor lucrurile. Înjură în toate felurile dar în 15 minute apare de nicăieri, oarecum uimit ca e tras la răspundere. Fără prea mult scandal la vederea agenților, scrie rapid o declarație că și-a luat toate obiectele personale din incinta și pleacă înjurând în șoaptă…*

P:S: Rămași noi de la agenție împreună cu proprietarii după plecarea poliției, constatăm că dressingul din dormitor era desasamblat pe balcon și gata de cărat. A fost schimbat butucul…“, ne-a povestit Livius Ionescu, director agenție imobiliară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe