#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul Harry s-a transformat în «Omul-Păianjen», într-un videoclip de Crăciun!

4 decembrie 2022 12:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un gest demn de laudă! Prințul Harry (38 de ani) s-a costumat în „Omul-Păianjen”, pentru un videoclip-surpriză de Crăciun, adresat copiilor îndoliați ai militarilor căzuți la datorie.

El a îmbrăcat costumul de supererou și și-a dat masca jos abia la sfârșitul clipului, special înregistrat pentru tinerii de la organizația caritabilă Scotty’s Little Soldiers.

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle au stârnit controverse în SUA! «Kennedy s-ar zvârcoli în mormânt»

  „Crăciunul este o perioadă în care ne este dor de cei dragi”

Harry, care avea 12 ani atunci când mama sa, prințesa Diana, a murit, le-a transmis copiilor un mesaj de încurajare: „Crăciunul este o perioadă în care ne este dor de cei dragi foarte mult. Este posibil să ne simțim vinovați că ne distrăm fără părinții noștri, dar eu sunt aici să vă asigur că ei vor să vă simțiți bine. Aveți voie să vă simțiți mai bine ca niciodată, mai ales alături de comunitatea Scotty’s Little Soldiers. Așa că nu aveți de ce să vă simțiți vinovați! Crăciun fericit”. 

Vezi și: Prințul Harry și Meghan Markle, considerați eroi în lupta împotriva rasismului. Ce premiu urmează să primească cei doi

Mesajul video al lui Harry a fost redat membrilor Scotty’s Little Soldiers, la petrecerea lor anuală de Crăciun, unde tema a fost "eroii și răufăcătorii". Copiilor li s-a spus că răufăcătorii încearcă să strice Crăciunul furând și încuind cadourile lui Moș Crăciun. Apoi au fost însărcinați să salveze ziua cea mare, completând provocări pentru a-i învinge pe cei răi și a recupera cadourile.

Copiii au fost încântați de gestul făcut de prințul Harry

Potrivit The Guardian, după ce a vizionat videoclipul lui Harry, Jamie Small (14 ani), care avea opt ani când tatăl său, Christopher Small, a murit în 2016, a spus: „Aceasta nu este doar o persoană dintr-un sat mic. Este cineva cunoscut de oamenii din întreaga lume și și-a făcut timp să înregistreze un mesaj special pentru noi, ceea ce înseamnă mult.”

Emily Reynolds (12 ani) avea șapte ani când tatăl ei, sergentul Antony Reynolds, a murit în 2018. Ea a spus: „Este grozav că cineva care a trecut prin aceeași experiență se gândește la noi. El nu este doar cineva care încearcă să fie simpatic, el știe de fapt cum este să crești fără un părinte. Prietenii mei cred că este special că am primit scrisori și mesaje de la Prințul Harry.”

Iată și: Ducii de Sussex, în război cu Netflix! Producătorii platformei îi acuză de prefăcătorie

Nu este pentru prima dată când Harry se costumează pentru copii. În 2019, el s-a deghizat în Moș Crăciun, pentru aceeași organizație caritabilă.

Ben O'Donnell, în vârstă de 14 ani, care avea nouă săptămâni când tatăl său, Gary O'Donnell, a murit în 2008, a adăugat: „Nu este prima dată când Prințul Harry ne arată că se gândește la noi, de Crăciun. A depus mult efort, ceea ce arată că îi pasă cu adevărat. Este grozav că a purtat ținuta lui SpiderMan. Poate că el va fi următorul Om-Păianjen!”

Află mai multe despre: Printul Harry, sărut pasional cu o vedetă de televiziune: „A fost jucăria mea sexuală. M-a lăsat fără cuvinte”

Videoclipul vine la o zi după ce o călătorie în SUA a Prințului și Prințesei de Wales a fost umbrită de o dispută în care nașa Prințului William și-a dat demisia, după ce a fost acuzată de rasism. Susan Hussey a demisionat din funcția de consilier regal după ce a interogat în mod repetat o șefă a unei organizații caritabile, născută în Marea Britanie, despre locul de unde „a venit cu adevărat” - aceasta fiind de culoare.

Un trailer care promovează seria de documente Netflix a Ducelui și Ducesei de Sussex a fost lansată joi, cu sincronizarea interpretată de unii comentatori regali ca un atac la adresa  lui William și Kate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe