#Casa Regală a Marii Britanii

Prințul William, imagine adorabilă alături de cei trei copii, de Ziua Tatălui

19 iunie 2023 12:58   Fapt divers

Prințul William (40 de ani) a celebrat așa cum se cuvine Ziua Tatălui – sărbătorită în Marea Britanie în fiecare a treia duminică din iunie. Pe pagina oficială Kensington Royal a fost publicată, pe 18 iunie, o fotografie cu prințul de Wales, alături de cei trei copii ai săi, George (9 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani).

Imaginea conține și un omagiu subtil, dar emoționant adus străbunicii copiilor, Regina Elisabeta a II-a, întrucât poza a fost făcută pe o bancă instalată la Castelul Windsor, pentru a comemora împlinirea a 90 de ani a regretatei suverane, pe 19 aprilie 2016.

Imaginea a fost realizată de fotografa și prietena de familie a ducilor de Cambridge, Millie Pilkington, la începutul acestui an, potrivit tabloidului britanic Daily Mail. „O Zi a Tatălui fericită!”, au transmis William și Kate Middleton, pe Twitter.

La rândul său, Regele Charles al III-lea (74 de ani) a distribuit, tot pe Twitter, o fotografie emoționantă în care apare alături de prințul Harry (38 de ani) și de William, realizată în urmă cu foarte mulți ani. Fanii familiei regale nu se așteptau la acest gest din partea suveranului britanic, mai ales în contextul în care Harry a stârnit un război cu familia regală, după publicarea cărții sale explozive, intitulată „Rezervă”.

De asemenea, pe pagina oficială a familiei regale britanice, Regele Charles al III-lea apare alături de regretatul său tată, prințul Filip, care s-a stins din viață în aprilie 2021, la vârsta de 99 de ani. Iar Regina Camilla (75 de ani) apare într-o fotografie veche alături de tatăl ei, Bruce Shand, care a murit în 2006.

„Taților din lumea întreagă le urăm o zi fericită”, este mesajul care însoțește imaginile publicate de Casa Regală a Marii Britanii.

Mai multe