Simona Gherghe a ajuns pe mâna medicilor, de urgență! Ce probleme are vedeta?

30 noiembrie 2022 21:48   Fapt divers
Ultima actualizare:

Simona Gherghe, 45 de ani, a ajuns la medic cu simptome de care vedeta nu a reușit să scape, deși ceruse sfatul cunoscuților, prin intermediul rețelelor de socializare.

Simona Gherghe a acuzat dureri puternice în gât și răgușeală. Ea nu a apelat la ajutor de specialitate, ci a cerut părerile cunoscuților, prin conturile de socializare utilizate. Doar că, în ciuda sfaturilor primite, vedeta, trecută prin Covid-19, a luat decizia că medicii sunt cei mai în măsură să îi pună un diagnostic adecvat și să îi prescrie tratamentele aferente, așa că a luat calea spitalului, de urgență, pentru a nu i se agrava starea.

Vă mulțumesc pentru mesaje și pentru gândurile bune… Dar, prieteni, chiar dacă internetul ne e cel mai la îndemână, nu întotdeauna ce e bun pentru mine, funcționează și la tine.

Imaginați-vă că cineva e alergic și nu știe. Iar binele ăsta făcut cu bunăvoință se poate transforma într-un episod grav”, a transmis Simona Gherghe, pe Instagram.

Simona nu a dezvăluit și ce diagnostic a primit, în urma vizitei la medic, acolo unde a și ajuns, între timp, pentru a identifica și rezolva problema de sănătate. Cert este că Simona Gherghe a revenit și a dat asigurări că starea ei de sănătate este mai bună, decizia luată fiind, așadar, cea mai inspirată.

Doamna doctor m-a consultat, mi-a explicat ce problemă am și mi-a recomandat tratamentul corect. Pentru că atunci când știi ce ai, știi ce ai de făcut!”, a explicat Simona Gherghe, pe Instagram.

Asemenea multor persoane care au muncit în pandemie, nici Simona Gherghe nu a scăpat de infectarea cu virusul Sars-Cov 2, ajungând să fie diagnosticată de câteva ori cu Covid 19, ultima dată, chiar în această vară, când a fost înlocuită de Gabriela Cristea.

„Am COVID. După patru luni, m-am îmbolnăvit din nou. Habar n-am de unde, cum, cert e că sunt în izolare până joi. Pare o formă mai ușoară, sunt mult mai bine ca data trecută și sper să rămână așa. Mi-e foarte dor de copii, au rămas la bunici, la țară. De altfel, așa m-am și testat, având simptome de răceală ușoară. Știam că mergem la bunici să-i luăm pe Ana și Vlad și am zis să nu riscăm nimic. Și bine am făcut... Cam asta e! Să ne vedem cu bine”, a scris Simona Gherghe, pe pagina contului personal de Instagram, în luna iulie a acestui an.

În luna februarie a acestui an, Simona Gherghe anunța că a fost testată pozitiv pentru noul coronavirus. Atunci, întreaga ei familie s-a îmbolnăvit. În perioada în care Simona Gherghe s-a aflat în carantină, cea care a preluat cârma emisiunii „Mireasa" a fost Gabriela Cristea, așa cum s-a întâmplat și în vara acestui an.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe