#Alexandru Arșinel

Suferință copleșitoare! Iată cum a venit Marilena, soția lui Arșinel, la priveghi. Mesajul emoționant

1 octombrie 2022 13:25   Fapt divers
Ultima actualizare:

Alexandru Arșinel s-a stins din viață joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani, în urma mai multor probleme de sănătate. Trupul său a fost depus ieri, la Teatrul de Revistă Constantin Tănase, iar cel mai emoționant moment a fost atunci când soția actorului, Marilena, a venit în scaun cu rotile, pentru a-i aduce un ultim omagiu.

Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a venit ieri la căpătâiul actorului, pentru a-și lua adio de la soțul ei, cel care i-a fost alături 54 de ani. Soția lui Arșinel s-a deplasat în scaun cu rotile până la Teatru de Revistă Constantin Tănase, ajutată de unul dintre fii săi, copleșită de suferința pierderii celui care i-a alinat durerea și pe care l-a iubit necondiționat.

Citește și: Trupul lui Alexandru Arșinel a fost depus la Teatrul de Revistă „Constantin Tanase"

Marilena a rămas paralizată în 2016, după ce și-a prins tocul de la pantof într-o scară, iar din acel moment tristețea i s-a așternut pe chip, tristețe care l-a afectat extraordinar de mult și pe Alexandru Arșinel în timpul vieții. 

Nu rata nici: Priveghiul maestrului Alexandru Arșinel începe astăzi, la Teatrul Constantin Tănase, din București

Moartea actorului a aruncat un văl greu de suferință asupra Marilenei care, imobilizată în scaun cu rotile, s-a prezentat, la priveghiul soțului ei, Alexandru Arșinel. Aceasta i-a adus un ultim omagiu, o coroană de flori din orhidee imperială albă, iar pe panglica funerară stătea scris mesajul: « „Te voi iubi mereu! Soția Marilena”, notează Libertatea.ro

Vezi și: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

Alexandru Arșinel și Marilena s-au îndrăgostit la prima vedere

Povestea de dragoste dintre Alexandru Arșinel și Marilena a început în 1968, la ștrandul Tineretului, unde privirile lor s-au întâlnit pentru prima dată și au știut imediat că sunt sortiți unul altuia. Arșinel și Marilena au devenit soț și soție doi ani mai târziu, iar din iubirea lor s-au născut doi fii. În 2016, un accident stupid avea să le umbrească fericirea, căci Marilena a rămas paralizată, fapt care l-a îndurerat teribil pe actor.

Alexandru Arșinel va fi îngropat duminică, la cimitirul Bellu

Alexandru Arșinel va fi înmormântat la Cimitirul Bellu din Capitală, acesta rezervându-și loc de veci încă din timpul vieții. 

„Sunt un om gospodar. Mi-am făcut mormânt la Bellu. Să n-aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu”, declara actorul în urmă cu mai mulți ani. 

Alexandru Arșinel a suferit de mai multe probleme de sănătate. În 2017 a trecut printr-un transplant renal, iar ulterior a suferit o operație pe cord deschis în urma căreia i-a fost instalat un stent. Maestrul a contactat Covid în 2021, însă din fericire s-a recuperat, iar una dintre marile sale dorințe era să revină pe scenă. Din păcate, la începutul lui 2022, Alexandru Arșinel a leșinat pe scena Teatrului de Revistă, chiar în timpul repetițiilor și a fost transportat la spital. 

Mai multe