Trucul care te scapă de mirosul de țigară din casă. E extrem de simplu și va salva toate gospodinele!

11 mai 2023 11:04   Fapt divers

Cei dintre noi care sunt fumători, sau măcar au prieteni ori rude care fumează, știu deja cât de greu poate fi să scoatem mirosul de tutun din casă. Lăsat vreme îndelungată, acest miros se poate impregna puternic în apartamentul nostru, iar metodele la care vom fi nevoiți să apelăm pentru a scăpa de el vor fi din ce în ce mai drastice! Află alături de Click! ce trebuie să faci când vrei să scapi de mirosul de țigară!

Dacă ne numărăm printre românii care fumează, ori, doar avem prieteni și rude care o fac, atunci sigur știm deja că lupta cu mirosul de țigară din casă poate fi una dificilă. De multe ori, diversele metode la care apelăm nu reușesc decât să acopere problema vreme de câteva clipe, apoi totul revine la normal. Iar dacă acest miros este lăsat în casă o vreme îndeajuns de lungă, el se poate impregna chiar în pereți și mobilier, pe lângă haine! Din fericire, există câteva „trucuri” la care putem apela pentru ca apartamentul nostru să miroasă din nou frumos, potrivit informațiilor oferite de către libertatea.ro!

Unul dintre cele mai la îndemână „truc” pentru a rezolva problema mirosului este să fierbem apă, pe care o vom amesteca apoi cu oțet! Aceste două ingrediente trebuie să fie fiecare în proprție de jumătate, iar după ce amestecul s-a răcit, el trebuie pus într-o sticlă cu pulverizator. Apoi, pur și simplu, putem folosi lichidul drept odorizant prin casă. De asemenea, mai avem și opțiunea de a ne folosi de el pentru a spăla geamurile, precum și alte suprafețe.

Cafeaua și menta, un ajutor nebănuit împotriva mirosului de țigară

O altă modalitate la fel de ușoară de a scăpa de mirosul de țigară este să umplem un bol cu boabe de cafea, în camera unde fumăm, ori unde mirosul este cel mai puternic. Proprietățile cafelei ar trebui să atragă mirosul din cameră cât mai bine, iar casa voastră va începe să miroasă mai bine. Dacă nu aveți cafea la dispoziție, puteți să tocați mărunt niște mentă, ori chiar pătrunjel și leuștean.

Iar în privința materialelor textile, cum ar fi huse și perdele, ei bine, acestea vor trebuie puse prin mașina de spălat cât mai mult posibil! Pentru a face procesul mai eficace, puteți pune întâi jumătate de cană de oțet, iar apoi folosiți detergent, ca în mod obișnuit.  

Mai multe