A murit după ce a mâncat o felie de pizza. Ce conținea mâncarea comandată pe Internet

9 ianuarie 2024 18:36   Internațional
Ultima actualizare:

Un tânăr din Marea Britanie a avut parte de un sfârșit tragic după ce a comandat o pizza! În vârstă de numai 23 de ani, acesta era alergic la arahide, iar anchetatorii au descoperit că verificase pe Internet dacă pizza comandată conținea tipul de nuci care i-a și fost letal.

Potrivit celor de la adevarul.ro, tânărul, pe numele de James Atkinson, lucra în domeniul IT. Împreună cu alți doi colegi de apartament, el a comandat trei pizza cu pui tikka masala, alături de cartofi prăjiți, cât și alte preparate indiene, de la un restaurant din Newcastle. Din păcate, la doar o oră după ce a consumat o felie de pizza, tânărul a chemat o ambulanță din cauza reacției alergice pe care a suferit-o.

Salvatorii nu au reușit să îi salveze viața tânărului, care a suferit un șoc anafilactic. În momentul în care era transportat în ambulanță, nu a mai putut respira și și-a pierdut cunoștința, iar manevrele de resuscitare efectuate de către medici nu l-au mai putut readuce la viață pe tânăr, care a murit la spital.

A murit după ce a mâncat o felie de pizza

Anchetatorii au reușit să stabilească faptul că, în iulie 2020, tânărul căutase pe internet dacă pizza cu curry ar putea conține nuci, înainte de a comanda produsul. Luke Isley (26 de ani), unul dintre colegii de apartament ai victimei, a declarat că nu crede că acesta a menționat alergia la arahide atunci când a comandat mâncarea și nici nu a contactat restaurantul direct.

Se pare că imediat ce a început să mănânce din pizza, James Atkinson a fost îngrijorat că aceasta conține arahide. „A spus ceva despre faptul că nu era sigur de pizza... La început am crezut că poate nu-i place. Când a menționat prima dată despre nuci, atunci eu și Rob (Robert Raistrick, 27 de ani, celălalt coleg de apartament al victimei) am intrat în panică”, a declarat Luke Isley.

Din păcate, după ce a gustat din felia de pizza, tânărul a mai rămas în viață numai 40 de minute.

Mai multe