A petrecut o săptămână în sălbăticie după ce a încercat să obțină o bere gratis. În ce stare l-au găsit autoritățile

18 septembrie 2024 20:06   Internațional

Un pensionar în vârstă de 67 de ani a fost găsit în viață după o săptămână de căutări. Paul Conway s-a pierdut prin sălbăticia din Scoția, după ce a încercat să ajungă la „The Old Forge”, un pub cunoscut drept cel mai izolat din Regatul Unit.

Bărbatul care a visat la o bere cu totul specială, la cel mai izolat pub din Regatul Unit, a avut, într-adevăr, parte de o experiență specială, însă nu într-un mod la fel de simplu și de fericit precum spera. Paul Conway s-a pierdut în Scoția, în timp ce călătorea între localitățile Glenfinnan și Inverie, iar autoritățile l-au găsit după o săptămână întreagă!

Bărbatul și-a început călătoria pe 10 septembrie, din orașul englez Newcastle, de unde a ajuns tocmai în ținuturile înalte ale Scoției. Acest bar, cel mai izolat din țară, oferă o băutură gratuită celor care fac drumul până acolo.

S-a pierdut vreme de o săptămână întreagă

Conway a petrecut 11 ani în armata britanică, urmați de alte trei decenii în poliție. El a sperat să se bucure de o bere gratuită la „The Old Forge” („Vechea Forjă”), însă, din păcate, s-a pierdut în sălbăticia din Scoția, unde a petrecut o săptămână.

Atunci când nu a ajuns la pub, pe data de 13 septembrie, familia pensionarului l-a dat imediat dispărut, iar autoritățile au început imediat căutările.

A sperat să primească o bere gratis

În cele din urmă, pe data de 17 septembrie, bărbatul a fost găsit de autorități, la sud de Loch Morar. Din fericire, el se afla într-o stare bună de sănătate, însă, ca măsură de precauție, autoritățile l-au dus pe Conway la spital.

Fiul acestuia a mulțumit tuturor celor care au luat parte la căutări. De asemenea, el a mai spus că tatăl său se simte bine și are o stare bună de spirit. Bărbatul nu a fost rănit deloc, în timpul pe care l-a petrecut pierdut în natură. Din fericire, el a fost, în cele din urmă, găsit de către autorități.

Mai multe