#Casa Regală a Marii Britanii

Adevărul despre boala lui Kate Middleton. De cât timp este bolnavă de cancer, de fapt: „Oamenii nu își dau seama prin câte a trecut și de când”

19 august 2024 15:27   Internațional

Kate Middleton (42 de ani) s-a retras din lumina reflectoarelor de mai bine de 6 luni, din cauza bolii nemiloase cu care se confruntă din ianuarie 2024. Deși a participat la câteva evenimente regale recente, Prințesa de Wales rămâne încă într-un con de umbră.

„Oamenii vor trebui să se obișnuiască să o vadă mult mai puțin pe Kate”

Kate Middleton a participat în această vară, la 2 evenimente importante, respectiv Trooping the Colour (Ziua Regelui) și finala Wimbledon. Cu toate acestea, Catherine preferă să stea departe de spațiul public, neștiind când își va relua angajamentele regale.

Viitoarea regină britanică a postat o imagine în care se află sprijinită de un copac, care simbolizează natura, viața și încrederea cu care privește ea spre viitor. Cu ceva timp înainte de a fi internată în spital pentru o operație abdominală, Kate Middleton s-a simțit foarte rău, potrivit Daily Mail.

Acest lucru a fost mărturisit de o sursă apropiată a Prințesei, care spunea că aceasta își dorește să rărească aparițiile publice și să se concentreze mai mult pe familia și viața sa privată.

„Nu are programări viitoare în agendă. Tind să cred că oamenii vor trebui să se obișnuiască să o vadă mult mai puțin pe Kate. Prioritatea pentru ea acum vor fi familia și copiii. Cel mai mic dintre acești copii, Louis, are doar 6 ani”, a dezvăluit o sursă pentru DailyBeast.

„La fel ca mulți oameni aflați în situații limită, Kate va acorda prioritate lucrurilor care contează cel mai mult pentru ea, de acum înainte. În cazul ei, asta înseamnă copiii ei”, mai spun sursele.

„A trecut cu adevărat prin foc și pară”

Prințesa de Wales urmează tratamente de chimioterapie, lucru care a determinat-o să se retragă din spațiul public în urmă cu 6 luni, pentru a acorda mai multă atenție sănătății sale.

„Nu cred că oamenii își dau seama prin câte a trecut și de când. De mult mai mult timp decât își pot imagina oamenii! Este o femeie incredibil de puternică, care a trecut cu adevărat prin foc și pară. Tratamentul și recuperarea ei sunt încă o prioritate și vor continua pentru mult timp de aici înainte”, a spus o sursă pentru publicația menționată.

Potrivit OK!, Kate Middleton are deja câteva evenimente planificate pentru această toamnă.

„Este un semn foarte bun că am văzut-o pe Kate de două ori în ultimele săptămâni, în primul rând la Trooping the Color și apoi la Wimbledon, așa că în mod clar, este evident că starea ei de sănătate s-a îmbunătățit”, spunea Phil Dampier.

”E semn bun, că poate reveni peste aproximativ o lună, în toamnă. Ne așteptăm să-și reia angajamentele treptat, însă va urma toate recomandările medicale”, a adăugat acesta.

Mai multe