Asistentă medicală, acuzată că a ucis șapte nou-născuți! Detalii terifiante

13 octombrie 2022 12:26   Internațional

O asistentă acuzată că a ucis șapte bebeluși într-o secție de nou-născuți a omorât o fetiță prematură la a patra încercare. După ce a ucis copila cu sânge rece, Lucy Letby, în vârstă de 32 de ani, le-a trimis părinților ei o carte poștală de condoleanțe.

A încercat să ucidă alți zece bebeluși

Citește și: Închisoare pe viață pentru mamă: un bebeluș a murit după ce a fost hrănit doar cu fructe, legume crude și lapte matern!

Femeia este acuzată că a încercat să ucidă alți zece bebeluși la Spitalul Contesa de Chester, în 2015 și 2016, dar neagă acuzațiile. În cadrul procesului care a început pe 11 octombrie, au fost prezentate mărturii cutremurătoare. O mamă de gemeni a intrat peste asistentă, în secția de neonatologie, chiar când aceasta încerca să-l ucidă pe unul dintre băieții ei. Sugarul suferea „acut”, sângerând din gură.

Iată și: Ceartă conjugală sfârșită tragic! Un bărbat și-a aruncat copilul pe fereastră

Află mai multe despre: Bebeluș abandonat într-o cutie, la -20 de grade Celsius, salvat de niște adolescenți! Cum se simte micuțul

Mama lui nu și-a dat seama pe moment că Letby era în plin proces de a-i ucide fiul și a fost păcălită de asistentă. În cele din urmă, copilul a murit. Morțile suspecte ale copiilor au fost observate inițial chiar de către angajații spitalului, îngrijorați de faptul că starea de sănătate a respectivilor bebeluși „se deteriora atât de neașteptat”.

Iată și: Bebeluș de o lună, în stare gravă la spital! Tatăl susţine că l-a lovit din greşeală în cap, în timp ce dormeau

Procesul ar putea dura încă șase luni

O altă victimă, un copil de trei luni, a rămas cu „leziuni ireversibile ale creierului” după ce Letby a încercat de trei ori să-l omoare prin injectarea laptelui și a aerului în sonda nazogastrică, potrivit procesului. Juratilor li s-a spus marți că Letby „a fost singura prezență constantă” atunci când trei bebeluși au murit și unul a suferit un colaps care i-a pus viața în pericol în două săptămâni în unitatea de neonatologie în iunie 2015.

Vezi șiO mamă din Pitești vrea să afle dacă în urmă cu patru ani și-a îngropat propriul bebeluș

Letby ar fi folosit hemofilia unui copil ca acoperire ca să-l atace. Boala, care provoacă sângerare fără motiv, a fost atribuită multor dintre episoadele care implică băiețelul. Într-un caz, gâtul sugarului era atât de umflat și acoperit cu „sânge proaspăt”, încât un asistent nu a putut să introducă un tub de respirație. Copilul a experimentat o „deteriorare bruscă”, care a fost în concordanță cu un fel de „rănire intenționată care a provocat dureri severe, stres și l-a destabilizat”, a auzit instanța. Procesul ar putea dura încă șase luni.

Citește și: Povestea cutremurătoare a profesoarei care şi-a abandonat bebelușul într-o scară de bloc. A născut în maşină

Mai multe