Ce a putut să facă un pasager în timpul unei călătorii cu avionul. O tânără a rămas uimită: „Nu am mai văzut niciodată așa ceva”

26 octombrie 2024 17:32   Internațional

O influenceriță americană a adunat peste 1,8 milioane de vizualizări pe TikTok, după ce a publicat un filmuleț în care a povestit o întâmplare ciudată din timpul unei călătorii cu avionul. Ce s-a întâmplat după ce un pasager a deschis o conservă de ton.

„Mi s-a părut prea ciudat și nebunesc”

Ally Jaksen, tânăra virală pe TikTok a trăit o experiență unică, în timpul unei călătorii cu avionul. Aceasta a povestit cum un pasager și-a deschis o conservă de ton și a mâncat-o tacticos cu furculița. Influencerița a considerat că întregul gest este o nebunie și că așa ceva rar i-a fost dat să întâlnească, în ciuda faptului că merge des cu avionul.

„Conservele de ton din avion trebuie să fie în topul crimelor împotriva umanității”, a scris americanca în descrierea filmulețului publicat pe Tiktok.

 „Mi s-a părut prea ciudat și nebunesc pentru a fi real. Nu am mai văzut niciodată așa ceva”, a povestit ea.

Filmulețul a devenit viral, iar internauții au reacționat în număr colosal, majoritatea comentariilor fiind pozitive. Se pare că o mulțime de oameni sunt contra obiceiului de a se consuma alimente cu mirosuri puternice în mijloacele de transport. Alții, în schimb au recunoscut că la rândul lor, au consumat pește în avion.

O femeie a mâncat un sendviș cu pește în toaleta din avion

O femeie s-a filmat în timp ce, aparent, mânca un sendviș în toaleta avionului.

„Începuse să miroasă, băieți. Sunt pe scaunul din mijloc”, a spus aceasta, potrivit yahoo.com.

Deși există etichete de zbor, conform cărora alimentele cu miros înțepător nu ar trebui consumate în timpul călătoriei, totuși nu există o regulă explicită în acest sens.

Expertul național în etichetă, pe nume Diane Gottsman, proprietar al Protocol School of Texas susține că deși nu există un regulament oficial cu privire la consumul alimentelor mirositoare în avion, „depinde de noi, ca pasageri, să fim politicoși, să luăm decizii bune”.

Mai multe