Incident șocant în timpul zborului! Pasagerilor le-a țâșnit sânge pe gură

Ultima actualizare:

Zborul 1203 Delta Air Lines, care plecase pe 15 septembrie de la Salt Lake City, Utah, spree Portland, Oregon, a avut probleme de presurizare, dar compania nu a spus ce le-a cauzat. Pilotul a fost forțat să se întoarcă din drum, după ce problema bruscă i-a afectat pe cei 140 de pasageri care se aflau la bord, care au început să sângereze din nas, gură și urechi, în timpul zborului.

Avion al companiei Delta Airlines
Avionul companiei Delta Airlines s-a întors din drum (Foto: Facebook)

Cabina avionului Boeing 737-900 s-a depresurizat din motive necunoscute

Pasagera Caryn Allen a spus că nu a durat foarte mult până când oamenii de la bord au observat că ceva nu este în regulă, înainte să devină clar că există o problemă de presurizare. „M-am uitat la soțul meu și el avea ambele mâini peste urechi. Stătea aplecat în față. M-am uitat cam la un rând în spatele meu, de cealaltă parte a culoarului, și era un domn care avea în mod clar un nas însângerat, iar oamenii încercau să-l ajute.”, a spus Allen, potrivit CNN. O altă pasageră, Jaci Purser, a spus că a simțit ca și cum cineva a înjunghiat-o în ureche: „M-am prins de ureche și, când mi-am tras mâna înapoi, era sânge pe ea”. Delta Air Lines a spus mai târziu că aeronava Boeing 737-900 a avut probleme de presurizare, dar nu se știe încă din ce cauză.

Măștile de oxigen nu au căzut în timpul zborului. În cazul unei probleme de presurizare, piloții sunt instruiți să coboare controlat la sub 3.600 m, acolo unde nu este necesar oxigen suplimentar.

10 persoane au avut nevoie de îngrijire medicală

Ne cerem scuze sincer clienților noștri pentru experiența lor în timpul zborului 1203 pe 15 septembrie”, a declarat un purtător de cuvânt al Delta. „Echipajul de zbor a urmat procedurile pentru a reveni la Salt Lake City, unde echipele noastre de la sol i-au sprijinit pe pasageri.” Pasagerii zborului 1203 au fost mutați ulterior într-o altă aeronavă. Mecanicii și tehnicienii Delta au remediat problema presurizării aeronavei, a menționat compania aeriană, iar avionul Boeing 737-900 a fost ridicat în aer a doua zi.

Nu au fost raportate răni grave, dar personalul medical a identificat 10 persoane care au avut nevoie de evaluare sau tratament în urma zborului. Administrația Federală a Aviației a spus că va investiga acest incident.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Clanul sicilienilor
cicoarea jpg
Inger pazitor jpg
mohamed al fayed gettyimages jpg
actibild copii shutterstock1 jpg
lillie langtry captura video jpg
soarece pexels jpeg
marea rosie istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net