O femeie s-a iubit aproape un deceniu cu un avion Boeing 737-800: „Ne-am despărțit, dar am rămas prieteni”

S-a rupt lanțul de iubire! Michele Köbke, în vârstă de 36 de ani, și-a încheiat relația de nouă ani cu un Boeing 737-800, deși a descris cândva avionul drept „dragostea vieții ei”, iar acum și-a găsit o nouă obsesie. Femeia a menționat că separarea a avut loc pe cale amiabilă.

Michele Michele Köbke, alături de aeronava de care a fost îndrăgostită - un avion Boeing 737-800
Michele Michele Köbke a fost îndrăgostită de un avion Boeing 737-800 (Foto: Profimedia)

Michele Köbke a avut o relație la distanță cu avionul 

Relația lui Michele Köbke cu avionul Boeing 737-800 a început încă din 2014, după ce a privit pentru prima dată avionul prin fereastra aeroportului Tegel din Berlin și a descris-o drept „dragostea vieții ei”. Femeia din Germania a susținut că este atrasă sexual de avionul Boeing 737-800 și a spus că îi admiră mai ales aripile și propulsoarele.

Dar acum, după aproape un deceniu într-o relație la distanță, Michele spune că și-a încheiat povestea de dragoste bizară cu avionul de 40 de tone.

 „Suntem separați, dar am rămas prieteni”, a declarat femeia pentru ziarul german Bild. Ea a explicat anterior că este o „obiectofilă, o persoană care este atrasă de un obiect neînsuflețit. Persoanele cu această preferință sexuală neobișnuită pot avea sentimente puternice de atracție, dragoste și angajament față de anumite obiecte.

Michele Köbke a cumpărat mai multe componente ale avionului (Foto: Profimedia)
Michele Köbke a cumpărat mai multe componente ale avionului (Foto: Profimedia)

Deși este privită de psihologi ca o tulburare sexuală, în cele mai multe cazuri aceste persoane nu necesită tratament. După șase ani în care s-a „întâlnit” cu aeronava doar prin fereastra de sticlă a aeroportului din Berlin, în septembrie 2019 a reușit în sfârșit să se apropie de ea pentru prima dată într-un hangar - și a fost văzută sărutând avionul și chiar stând pe una dintre aripile sale. „Momentul în hangar a fost cel mai frumos din viața mea. Ne-am bucurat de timpul petrecut împreună, ne-am sărutat și l-am mângâiat”, a spus despre experiența ei de atunci.

Acum este pasionată de tot ceea ce înseamnă Evul Mediu

Michele a achiziționat mai multe componente de la respectivul avion, inclusiv spoilerul, carenul clapetei și supapa rezervorului, astfel încât să poată petrece timp cu aeronava în timp ce era separată de ea. Se numărau printre sutele de suveniruri de la avioane pe care le deținea. Dar acum a vândut 300 dintre ele pentru a face loc obiectelor legate de noua ei pasiune - Evul Mediu. „Acum îmi place să port armură de cavaler”, a spus ea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net