Femeia care s-a măritat cu fantoma unui pirat divorţează după doar câteva luni de căsnicie

Ultima actualizare:

    Amanda Large Sparrow a divorţat pentru că fantoma începuse să o ignore
Amanda Large Sparrow a divorţat pentru că fantoma începuse să o ignore

Amanda Sparrow Large, de 46 de ani, a devenit celebră la nivel mondial după ce s-a măritat la începutul acestui an cu fantoma unui pirat fioros, care a trăit acum 300 de ani. Amanda a declarat la nunta cu pirtatul că era plictisită până peste cap de bărbaţii „fizici” şi descoperise plăcerea erotică a „sexului spiritist”. Cel care i-a oferit nişte nopţi fierbinţi de neuitat a trăit în secolul XVIII şi jefuia vasele comerciale care se apropiau de Haiti.

Amanda Sparrow s-a măritat cu fantoma unui pirat şi acum divorţează de el pentru  că... nu se mai înţeleg de loc. Femeia care locuieşte în Drogheda, Irlanda, a organizat nunta cu piratul în apele internaţionale din largul costelor irlandeze. Procesiunea de acum câteva luni a fost condusă de un şaman. La eveniment au fost prezenţi şi copiii Amandei Large. Certificatul de căsătorie a fost eliberat de căpitanul ambarcaţiunii care a găzduit fericitul eveniment. Însă după ceva luni de mariaj, Amanda a descoperit că „este foarte periculos să te legi sufleteşte de o fantomă pentru că, în loc să te iubească, începe să te bântuie şi să te hărţuiască”. Aşa că Amanda a luat o decizie fermă: „Am simţit că a venit vremea să pun punct relaţiei cu piratul. I-am spus că mariajul nostru s-a încheiat şi l-am poftit să dispară din viaţa mea”, a explicat Amanda într-un interviu acordat tabloidului britanic The Sun. Amanda a plătit 6.000 de euro pentru a-şi schimba numele din Amanda Large în Amanda Sparrow Large.

Citeşte şi

L-a înşelat pe Turnul Eiffel cu o macara

Ce nebună! S-a măritat cu podul

Ea a recunoscut că a ales acest nume după ce s-a îndrăgostit de personajul interpretat de Johnny Depp în filmul „Piraţii din Caraibe”. Întrebată cum a făcut sex în noaptea nunţii cu soţul ei „fantomatic”, Amanda a explicat că „a fost o experienţă spiritistă incredibilă”. Şi pentru că la nuntă, strigoiul nu a apărut în carne şi oase, după cum l-a rugat mireasa, verigheta lui a fost pusă pe o lumânare aprinsă. Amanda a explicat că „sexul cu o fantomă nu înseamnă masturbare şi un schimb de energie paranormal care are o finalizare erotică”. Nunta cu piratul mort acum 300 de ani a avut loc pentru că fantoma a cerut-o de soţie pe Amanda după o noapte nebună de amor, care a avut loc în 2017. După ce s-au căsătorit, piratul a început să îşi evite soţia şi întâlnirile dintre ei s-au produs doar noaptea. Sătulă de atâta singurătate, Amanda i-a dat papucii strigoiului şi l-a trimis să bântuie pe altcineva pentru că ea... divorţează.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net