Poate fi mâncat chiar și de cinci ori pe săptămână! Peștele delicios și ieftin care nu trebuie să ne lipsească din dietă

Poate că deja fiecare dintre noi am observat că, atunci când căutăm o dietă pe Internet, mai toate dintre acestea ne vor sfătui să consumăm mai mult pește. Această carne are nenumărate beneficii pentru organismul nostru, iar atunci când vine vorba despre ton, acesta poate fi mâncat chiar și cinci zile pe săptămână!

Tonul poate fi consumat chiar și de cinci ori pe săptămână
Tonul poate fi consumat chiar și de cinci ori pe săptămână

În general, indiferent de ce fel de dietă dorim să începem, vom observa că există anumite alimente pe care mai toate dietele ne sfătuiesc să le consumăm mai des. Iar atunci când vine vorba despre carnea de pește, aceasta ne poate da impresia că este un adevărat aliment minune!

Și atunci când vom vedea câte beneficii poate avea pentru organismul nostru, ne vom da seama că așa și este! Însă, nu toate tipurile de pește ar trebui consumate zilnic! De exemplu, somonul, chiar dacă este atât de bun pentru sănătatea noastră, este și un pește destul de gras.

Tonul poate fi consumat chiar și cinci zile pe săptămână

Din acest motiv, nu trebuie să consumăm somon zilnic, însă atunci când vine vorba despre ton, lucrurile se schimbă complet!

Primul lucru pe care trebuie să îl știm despre ton este faptul că el este sărac în calorii, așa că nu ne va îngrășa! În plus, el este și foarte bogat în vitamina D, în proteine și conține și grăsimi sănătoase.

Mai mult decât atât, în ton vom găsi și grăsimi antiinflamatoare omega-3, vitamina B12, cât și seleniu. Acest pește delicios ne poate proteja funcțiile creierului, cât și inima.

Are nenumărate beneficii pentru organism

Tonul poate fi consumat chiar și cinci zile pe săptămână, iar specialiștii ne spun că cel mai indicat ar fi să îl pregătim în ulei vegetal, cum ar fi cel de soia, sau de porumb. Și uleiul de măsline extravirgin poate fi ideal pentru acest tip de pește.

Având în vedere cât de multe beneficii poate avea tonul pentru sănătatea noastră, ar trebui să încercăm să îl introducem cât mai mult în dieta noastră!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net