Cine este românca măritată cu un milionar indian. Tânăra a sosit în România cu un avion privat

Andra Medințu, românca ce s-a căsătorit cu un milionar din India, a venit în România cu avionul privat. Câți bani a scos din buzunar Suhan, soțul acesteia, pentru cursa Dubai-Arad. 

Andra Medintu / foto: social media
Andra Medintu / foto: social media

Românca în vârstă de 30 de ani s-a făcut remarcată pe rețelele de socializare în urma căsătoriei cu indianul, ea postând diverse clipuri cu viața din Mumbai. Și cum își ține fanii la curent cu orice informație, Andra Medintu și-a anunțat de curând fanii despre faptul că a venit în țara natală cu un avion privat. 

Andra Medintu, aroganță la venirea în România

Andra Medintu este o româncă ce provine dintr-o familie din Arad. A studiat în străinătate, la Londra, acolo unde în anul 2012 și-a cunoscut actualul soț, ei fiind colegi de facultate. După finalizarea studiilor cei doi au pierdut legătura, dar s-au regăsit după 5 ani. 

Între Andra și Suhan a fost dragoste la prima vedere. Au devenit soț și soție după o relație de 5 ani. Nunta a avut loc în India, acolo unde românca noastră a respectat toate tradițiile. 

Andra a primit o vizită din partea prietenelor sale din România, cu care a decis să petreacă o perioadă frumoasă. 

Andra și soțul ei / foto: social media
Andra și soțul ei / foto: social media

Andra și soțul ei au zburat în Dubai, alături de câțiva prieteni, iar de acolo un avion privat i-a adus în Arad. 

„Astăzi călătorim puțin diferit decât de obicei. Zburăm spre România pentru câteva zile,  după aceea, vacanța noastră continuă... Zic că este o călătorie un pic mai diferită pentru că nu merge cu un avion normal, zburăm cu un business jet”, a spus Andra Medintu, în videoclipul publicat pe TikTok.

Internauții au fost curioși să afle cât a costat o cursă cu avionul privat, însă tinerei i-a fost jenă să spună prețul fix. Deși nu a dezvăluit prețul, Andra a lăsat de înțeles că suma plătită a fost una uriașă.  

@magnbrush Hellooo dragiiii meiii🩷🩷 mi-a fost dor de voi de taraaaa asa ca am revenit🙌🏼#jetex #londonlife #romaniatiktok #fytimisoara #dubaimall #fyarad #fytimisoara #fydubai #privatejet #legacy1000 @Juji Borșoș ♬ Walking Around - Instrumental Version - Eldar Kedem

Cum funcționează căsătoriile aranjate în India 

În trecut, tânăra le povestea fanilor din social media cum se organizează căsătoriile aranjate în India. Oamenii obișnuiesc să își căsătorească copiii cu persoane alese de către ei, și sunt anumite criterii de care țin cont. 

„Vreau să vorbim puțin de nunțile aranjate în India. Dacă nu știați, aici în India părinții tăi îți aleg soțul sau soția. Ai opțiunea, dacă vii dintr-o familie mai înstărită, să poți să-ți alegi partenerul de viață în condițiile în care părinții sunt de acord cu ce ți-ai ales și cade sub normele pe care ei le-au setat. Adică dacă au venit dintr-o familie bună, dacă sunt muncitori, dacă sunt serioși, familiști. Există mai multe norme pe care ei le caută ca familie pentru fiica sau fiul lor. Cam așa decurge o nuntă aranjata la ei.

Se angajează un contractor, o persoană de mijloc care se ocupa de căutarea unei persoane pentru fiul sau fiica lor. Îi dai cerințele pe care le ai, iar contractorul vine la tine acasă cu un catalog. În catalogul ăla sunt mai mulți băieți sau fete. (…) Sunt foarte multe lucruri de care le pasă. După, fata sau băiatul merge la o întâlnire cu alesul sa îl cunoască. Dacă le place unul de celalalt și se înțeleg bine, n-ar trebui sa aibă relații sexuale înainte de căsătorie. După 6 luni se pot căstori. Totul e foarte rapid la ei”, a povestit românca, pe internet.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adela popescu si radu valcan instagram jpg
banner Dan Negru
mihai si elwira petre
banner ciocolată Dubai
FotoJet (1) jpg
cristiano ronaldo georgina jpg
Banner Divorț Prodan Reghecampf
banner dana rogoz png
image
actualitate.net
image
actualitate.net