Un avion privat Google, aterizare surpriză la București. Cine era la bordul aeronavei

Ultima actualizare:

Apariție inedită pe aeroportul Băneasa. Luni dimineața, aproape de ora 5, a aterizat o aeronavă privată a companiei Google. Informația a fost confirmată de Boarding Pass, site specializat în ştiri din domeniul aviaţiei. Aeronava este folosită de cei mai importanți oameni din compania Alphabet, care deține Google, inclusiv de directorul general al Alphabet și Google, Sundar Pichai, precum și de co-fondatorul companiei, Sergey Brin.

Avionul a aterizat la București după un zvor de peste 11 ore

avion iohannis africa boarding pass jpg

Un avion privat la companiei Google a aterizat la București luni dimineață, 15 iulie, la ora 4.58.

Aeronava, care este folosită de ce mai importanți oameni din companie, inclusiv directorul general al companiei Alphabet, care deține Google, a aterizat pe aeroportul Băneasa, după un zbor fără escală.

Boarding Pass, site-ul specializat în ştiri din domeniul aviaţiei a confirmat informația într-un mesaj pe rețelele sociale.

„Un avion privat deţinut de Google aterizează luni dimineaţă la Bucureşti, după un zbor fără escală de 11,5 ore de la San Jose, California (SUA)”, a indicat Boarding Pass.

Aeronava este utilizată des atât de directorul general al Alphabet şi Google, Sundar Pichai, cât şi de co-fondatorul Google, Sergey Brin.

Nu se cunosc pasagerii aeronavei Google

Deocamdată nu se știe cine se află la bordul aeronavei și nici scopul vizitei. 

Surse din domeniul aeroportuar au declarat pentru News.ro că o aeronavă de la San Jose a aterizat la 4:58 pe Aeroportul Băneasa, fără însă a putea oferi detalii cu privire la pasageri.

Gigantul american Google s-ar pregăti să investească în România peste 2 miliarde de dolari în deschiderea unui centru de date, potrivit Profit.ro.

Discuțiile ar fi început încă din 2023, când premierul Marcel Ciolacu a discutat în SUA cu conducerea companiei Google despre acest proiect.

Filiala din România a Google a fost investigată în 2016 de către Fisc, pentru că declara un profit anual de 2 milioane lei, în timp ce încasa până la 100 milioane euro din publicitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net