Conflict bizar la Casa Regală! Prințul Charles și prințul Andrew s-au certat din cauza unei toalete

23 ianuarie 2022 8:57   Internațional
Ultima actualizare:

Certurile dintre frați sunt ceva obișnuit, chiar și în cadrul Casei Regale a Marii Britanii! Cu mulți ani în urmă, prințul Charles și fratele său mai mic, prințul Andrew, au fost protagoniștii unui conflict inedit. 

Prințul Andrew a început anul 2021 cu stângul. I-au fost retrase toate titlurile militare pe care le deținea și i s-a interzis să se prezinte folosinf formula Alteța Regală după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Regina s-a consultat cu prințul Charles și cu nepotul său, ducele de Cambridge, înainte de a lua această decizie radicală.

Relația dintre prințul Charles și prințul Andrew nu a fost niciodată una extraordinar de apropiată și, de-a lungul timpului au avut mai multe conflicte iscate din cauza unor lucruri mai mult sau mai puțin importante. Amuzantă este însă o întâmplare care a avut loc în anul 1999, în preajma Crăciunului, la reședința de la Sandringham. 

Cearta bizară dintre prințul Charles și prințul Andrew

Cearta a avut loc în perioada Crăciunului 1999, la Sandringham, în nord-estul Londrei, când fratele mai mic Andrew, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a refuzat să-și scoată articolele de toaletă dintr-o baie destinată prințului Charles, 51 de ani.

Ni s-a spus să nu mișcăm nimic și să nu atingem nimic în acea baie pentru că era o „situație în curs de remediere””, a declarat Janette McGowan, pe atunci femeie de serviciu la Palatul Buckingham, care a călătorit cu familia regală.

Când membrii familiei regale călătoresc la Sandringham, fiecăruia le sunt alocate camere și o baie. Dar prințul Andrew a luat baia care i-a fost alocată prințului de Wales și nu s-a clintit. A refuzat să-și ia lucrurile din ea. S-a transformat într-o confruntare bizară. A fost nevoie de regină pentru a dezamorsa situația", a relatat McGowan.

"De fapt, a trebuit să vorbească cu Andrew și să-i spună că trebuie să folosească cealaltă baie și abia atunci Andrew a renunțat să se mai certe cu Charles. Pe atunci avea aproape 40 de ani. A fost un comportament foarte ciudat pentru cineva de acea vârstă", a continuat McGowan, conform New York Post.

Prințul Andrew are o adevărată istorie de izbunciri cel puțin bizare. Un alt angajat al Casei Regale a raportat recent că ducele de York „țipă și face o adevărată scenă” dacă cineva i-ar muta ursuleții de pluș pe care îi ține în domritorul său de la Palatul Buckingham. 

Prințul Andrew a rămas fără titlurile militare

Andrew Mountbatten-Windsor este judecat în SUA într-un proces în care este acuzat de agresiune sexuală. Prințul este acuzat de Virginia Giuffre că a agresat-o sexual pe vremea când aceasta avea 17 ani. Andrew își susține nevinovăția, însă membrii Casei Regale au luat o decizie drastică: aceea de a-i retrage toate titlurile militare și de a-i  interzice să mai folosească formula Alteța Sa Regală atunci când se prezintă.   

   Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!   

Mai multe