Crima care a șocat mapamodul! O fostă miss a fost omorâtă, tranșată și „mărunțită” în blender. Autorul ororii este chiar soțul ei

12 septembrie 2024 10:31   Internațional

Fostul model și finalistă la Miss Elveția 2008, Kristina Joksimovic, a fost găsită moartă în localitatea Binningen, lângă Basel, Elveția.

Conform raportărilor de la Sky News, aceasta a fost sugrumată de soțul ei, Thomas Joksimovic, și ulterior dezmembrată cu un fierăstrău și o foarfecă de grădină. Părțile corpului ei au fost mărunțite cu un blender manual și dizolvate într-o soluție chimică.

Anchetatorii au confirmat că victima a fost strangulată înainte de deces, iar un raport medico-legal a infirmat versiunea soțului că ar fi acționat în legitimă apărare.

Thomas Joksimovic, în vârstă de 41 de ani, a declarat inițial anchetatorilor că a găsit cadavrul soției sale și, în panică, a dezmembrat trupul în spălătorie.

Totuși, în cadrul reconstituirii, el a recunoscut că și-a ucis soția, dar a susținut că actul a fost o reacție de apărare în urma unui atac al acesteia cu un cuțit. Instanța din Lausanne i-a respins recursul pentru eliberarea din arest, menținându-l sub custodie.

Reacțiile prietenilor și situația relațională a cuplului

La aflarea veștii tragice, prietenii cuplului au fost profund șocați și întristați. Unul dintre ei, citat de publicația Blick, a declarat: „Pentru mine, păreau familia perfectă”, exprimând astfel uimirea și durerea cauzate de apariția acestui eveniment nefericit.

În contrast, alți cunoscuți ai cuplului au dezvăluit că, în realitate, relația dintre Kristina și Thomas Joksimovic era într-o stare de criză de mai multe luni.

Aceștia au indicat că poliția a fost chemată de mai multe ori pentru a interveni în conflictele fizice ce aveau loc între cei doi, sugerând astfel că problemele lor erau cunoscute și documentate înainte de tragedie.

Cuplul, care a oficializat căsătoria în 2017, era compus din Kristina și Thomas Joksimovic și avea doi copii.

Realizările și cariera lui Kristina Joksimovic

Potrivit publicației locale 20 Minuten, Kristina Joksimovic a obținut recunoaștere în lumea modei prin câștigarea titlului de Miss Elveția de Nord-Vest în 2003 și a fost finalistă la concursul Miss Elveția 2008. După această perioadă de succes în domeniul modei, Kristina a înființat o agenție de coaching și consultanță pentru modele aspirante, în paralel cu activitatea sa profesională în recrutarea IT, unde a lucrat cu normă întreagă.

Mai multe