Faptă bună „răsplătită” cu o crimă la Ploiești. Cum s-a petrecut tragedia

Atenție cum faceți faptele bune căci s-ar putea interpreta greșit. Scandal încheiat cu o crimă în Ploiești. Un șofer oprit în fața unui magazin, căruia i s-a atras atenția că are pană la mașină, s-a enervat atât de rău încât s-a luat la ceartă cu bărbatul care l-a avertizat. Jignit, acesta din urmă l-a înjunghiat mortal.

Criminalul a înjunghiat un șofer nemulțumit de cum i-a vorbit acesta
Criminalul a atacat cu un cuțit de tăiat mezeluri. Foto: necenzuratph.ro

Crima a avut loc în plină stradă, în cartierul Nuci din Ploiești în fața unui magazin alimentar. Potrivit martorilor citați de stirileprotv.ro, bărbatul reținut pentru omor, în vârstă de 57 de ani, era acolo ca să-și cumpere pâine. Era ora 19.15 când lângă el a parcat o mașină care avea o roată dezumflată.  

Scandal urmat de crimă de la un gest 

Ploieșteanul a făcut semn șoferului că are pană, după care din motive neștiute, cel atenționat a reacționat nervos. L-a certat pe pieton că nu-și vede de treabă și de la acest incident minor, bărbații au început să își arunce investive iar de aici și până la lovituri reciproce nu a mai fost decât un pas.  

La un moment dat, cel care, inițial, voia doar să facă o faptă bună, enervat de atitudinea șoferului și vrând să-l pedepsească, a intrat în magazin, a luat de pe tejghea cuțitul cu care vânzătoarea tăia mezeluri și s-a repezit la oponentul său în vârstă de 44 de ani. L-a lovit de mai multe ori și l-a lăsat într-o baltă de sânge. Șoferul grav rănit a fost dus de urgență la spital, dar nu a supraviețuit. 

Reacția IPJ Prahova despre incident 

„La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 19.15, polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Ploiești au fost sesizați, prin apel 112, despre faptul că în fața unui magazin alimentar de pe strada Râfov, din municipiul Ploiești, ar avea loc un conflict între două persoane. 

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, din primele verificări reieșind faptul că între doi bărbați de 44 și 57 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal. 

Ulterior, conflictul a escaladat, cei doi s-ar fi lovit reciproc iar la un moment dat bărbatul de 57 de ani ar fi intrat într-un magazin, ar fi luat un obiect tăietor-înțepător și l-ar fi tăiat pe celălalt. 

La fața locului s-a prezentat un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova care l-a transportat pe bărbatul de 44 de ani la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Aceasta a decedat la unitatea medicală.  

Cercetările sunt continuate de poliţişti ai Serviciului de Investigații Criminale pentru săvârșirea infracțiunii de omor, sub coordonare unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova”, se arată în comunicatul IPJ Prahova preluat de gazarul.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Copil bolnav FOTO Shutterstock jpg
dig vaslui jpg
trandafiri, freepik jpg
vladimir putin gettyimages jpg
neil cox j antic nud biciclisti profimedia (3) jpg
calorifer_shutterstock 2123771615 jpg
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net