Filmul crimei de la Brăila. Cine este presupusul criminal al dentistei. Ar fi fost eliberat din închisoare acum doar 4 luni

După patru zile de căutări, principalul suspect în cazul uciderii medicului stomatolog din Brăila a fost prins și reținut pentru 24 de ore. Acesta a fost identificat după ce imagini cu el au fost trimise Poliției din Republica Moldova.

El ar fi asasinul dentisei din Brăila / foto: arhiva
El ar fi asasinul dentisei din Brăila / foto: arhiva

Bărbatul, în vârstă de 40 de ani și din Brăila, a fost reținut și interogat de polițiști. Potrivit procurorilor, ar fi avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a-și duce planul terifiant la bun sfârșit, conform stirileprotv.ro.

Acesta are un cazier extins, fiind condamnat anterior pentru fapte violente în Germania și Franța și a fost eliberat din închisoare doar în martie.

În timpul audierilor, bărbatul a ales să nu facă declarații și a refuzat să-și recunoască faptele. Totuși, autoritățile consideră că dovezile ADN găsite la locul crimei sunt suficiente pentru a-l incrimina, chiar și fără o confesiune.

Bărbatul a fost prins pe o stradă din Brăila și a fost transportat imediat la sediul poliției.

Criminalul și-a premeditat atent fapta

Anchetatorii susțin că individul a avut nevoie de doar 33 de secunde pentru a-și finaliza planul criminal. O cameră de supraveghere l-a surprins intrând în cabinetul stomatologic al femeii de 41 de ani din Republica Moldova.

După ce s-a asigurat că victima era singură, a așteptat două minute afară, apoi a intrat din nou în clădire. Ulterior, a fugit și s-a îndreptat pe jos spre gară.

Victima a fost găsită fără viață în vestiarul cabinetului în jurul orei 21:30.

„Este o crimă cu premeditare, având în vedere că suspectul și-a planificat atent fapta. A plecat de la Galați, a vrut să se deghizeze, a luat un taxi până la Brăila, și-a schimbat hainele pe parcursul traseului până la cabinetul stomatologic, iar după ce a părăsit locul faptei, a schimbat din nou hainele.

A urmat un traseu până în zona gării, unde și-a schimbat din nou hainele și adidașii, pe care i-a aruncat. Toate acestea au fost identificate de noi,” a declarat Ionel Gâlcă, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila.

De asemenea, anchetatorii iau în calcul posibilitatea ca această crimă să fi fost comisă la comandă.

Bărbatul are un cazier stufos

Bărbatul de 40 de ani are un palmares de condamnări pentru fapte de violență în Germania și Franța și a fost eliberat înainte de termen în martie, după ce a stat aproape patru ani în închisoare.

Între timp, arma crimei și telefonul victimei, singurele obiecte furate din cabinet, nu au fost încă găsite.

Doctorița Marina Gavril urmează să fie înmormântată în Republica Moldova.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net