Declarațiile tulburătoare ale femeii care a fost drogată de propriul ei soț și violată de 72 de bărbați: „M-au tratat ca pe un sac de gunoi”

5 septembrie 2024 19:37   Internațional
Ultima actualizare:

Gisèle Pélicot, o femeie în vârstă de 72 de ani, a fost victima unei tragedii fără margini, care acum a ajuns și în fața judecătorilor. Femeia a fost drogată de către propriul ei soț, în repetate rânduri, iar apoi a fost violată de către acesta, împreună cu alți 72 de bărbați.

Întreaga lume a rămas fără cuvinte atunci când s-a aflat despre tragedia șocantă prin care a trecut Gisèle Pélicot, o femeie în vârstă de 72 de ani, din Franța. Aceasta a fost violată de către propriul ei soț, care apoi a violat-o, împreună cu alți 72 de bărbați. Cazul a ajuns deja în instanță, unde Pélicot a făcut declarații cutremurătoare.

Potrivit adevarul.ro, ea a vorbit în fața judecătorilor din Avignon, orașul din sudul Franței unde este are loc procesul. Femeia a aflat despre ce i se întâmplă de abia cu 4 ani în urmă, când un agent de securitate la prins pe soțul victimei în timp ce filma sub fustele femeilor, într-un centru comercial.

Gisèle Pélicot a vorbit despre tragedia prin care a trecut

„Am fost sacrificată pe altarul viciului. M-au tratat ca pe o păpușă de cârpă, ca pe un sac de gunoi... Nu mai am o identitate. Nu știu dacă mă voi reface vreodată. Pentru mine, totul se prăbușește. Acestea sunt scene de barbarie, de viol”, a spus victima, conform sursei citate.

După ce a renunțat la anonimat, Pélicot a mai spus în fața judecătorilor că face tot posibilul ca procesul să fie unul public, în semn de solidaritate pentru alte victime care s-au confruntat cu infracțiuni de natură sexuală.

Gisèle Pélicot nu știa ce se întâmplă

Avocatul victimei, Antoine Camus, a explicat că Gisèle Pélicot nu știa ce i se întâmplă din cauza soțului ei. „Ea nu știa nimic despre ceea ce i s-a întâmplat. Nu își amintea de violurile pe care le-a suferit”, a spus avocatul.

După ce oamenii legii i-au arătat femeii imagini ce ar fi dovedit abuzurile, aceasta a decis să își părăsească soțul, pe Dominique, luând cu ea doar două valize. Acestea au fost „tot ce mi-a rămas din cei 50 de ani de viață împreună”, a spus Gisèle Pélicot, în fața instanței.

Mai multe