Ce s-a întâmplat cu averea lui Alain Delon. Testamentul marelui actor a fost trimis celor trei copii ai săi

Testamentul actorului Alain Delon a ajuns la cei trei copii ai săi, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien Delon. Se știe deja că celebrul actor, care s-a stins din viață pe data de 18 august 2024, avea o avere impresionantă, iar relația dintre cei trei frați nu era una prea bună. Ce a lăsat în urmă Alain Delon și cum s-a împărțit moștenirea?

Cum și-a împărțit averea legendarul actor Alain Delon? / foto: arhiva Click!
Cum și-a împărțit averea legendarul actor Alain Delon? / foto: arhiva Click!

Vinerea trecută, pe data de 30 august, testamentul regretatului actor francez Alain Delon a fost trimis de notarul acestuia, prin scrisoare recomandată expediată din Elveţia, către cei trei copii: Anthony, Anouchka şi Alain-Fabien Delon. De asemenea, documentul, care are patru pagini și stabileşte repartizarea averii, a fost trimis şi către avocatul actorului, Christophe Ayela, şi administratorul său de patrimoniu.

Cum și-a împărțit averea legendarul actor Alain Delon

Executorii testamentari au acum la dispoziție 14 zile pentru a se retrage din rolul lor, dacă doresc. La rândul lor, și cei trei copii au 30 de zile, conform legislației elvețiene, pentru a contesta documentul. Averea regretatului actor este estimată la 250 de milioane de euro.

La începutul anului, când cei trei frați nu era în relații bune din cauza stării în care se afla tatăl lor bolnav, Anthony Delon a abordat public subiectul moștenirii acestuia, dezvăluind că a intentat o acțiune în justiție împotriva surorii sale.

Aş vrea să încep prin a stinge un incendiu, pentru că toată această discuţie despre bani şi moştenire îmi face rău”, a declarat în luna ianuarie fiul cel mare al lui Alain Delon, într-un interviu.

De asemenea, acesta a precizat că: „Nu vreau să fim asociați cu cazurile Johnny și Bettencourt. Vreau să spun adevărul. Vreau să spun de ce ne certăm astăzi (...) Succesiunea este rezolvată, nu există probleme cu banii. Sora mea are 50% din moștenirea tatălui nostru, în timp ce Alain-Fabien și cu mine avem câte 25% fiecare. Nu există niciun conflict sau război pentru moștenire”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net