#Casa Regală a Marii Britanii

Detalii inedite despre prima apariție a lui Kate Middleton. De cine amintește ținuta pe care a purtat-o Prințesa de Wales

23 iunie 2024 14:51   Internațional

Kate Middleton a uimit pe toată luma cu prima sa apariție, după ce a anunțat că are cancer. Chiar dacă urmează tratamente de chimioterapie și se confruntă cu o boală nemiloasă, Ducesa de Sussex nu ezită să aibă grija de imaginea sa.

Kate Middleton a purtat o ținută elegantă 

Kate Middleton a surprins atât oamenii, cât și presa prin ținuta vestimentară pe care a purtat-o la prima sa apariție, după ce a anunțat că se luptă cu cancerul. Prințesa de Wales a ales o ținută inspirată de Eliza Doolittle din celebrul film "My Fair Lady". Kate a stârnit o mulțime de reacții în rândul celor care au observat-o. Presa britanică susține că piesa vestimentară pe care a purtat-o, ascunde chiar și un mesaj.

Kate Middleton este cunoscută pentru stilul ei rafinat și elegant. Ei bine, de această dată, prințesa de Wales a ales să poarte o rochie albă, tip creion, pe care a asorat-o cu o pălărie Philip Treacy. Rochia este creată de designerul Jenny Packman, pe care Ducesa de Sussex a ales să o asorteze cu o geantă plic neagră, pantofi albi și o pălărie în aceleași nuanțe. Ca accesorii, Kate a purtat inelul de logodnă și o pereche de cercei cu perle, iar în piept a avut o broșă cu simbolul Regimentului Gărzilor Irlandeze.

„Ținuta lui Kate este de-o eleganță nemuritoare”

Potrivit presei străine, nu ar fi prima dată când Kate Middleton a purtat această rochie. Prințesa de Wales a ales-o și anul trecut, când a avut loc încoronarea regelui Charles.

„Ținuta lui Kate este de-o eleganță nemuritoare. Se aseamănă izbitor cu personajul lui Hepburn, Eliza Doolittle, care a purtat, la Ascot, ținuta alb-negru memorabilă. Cel mai probabil, funda monocromă de la gât a fost inspirată din ținuta personajului din My Fair Lady și a fost echilibrată perfect de acel detaliu din talia rochiei Jenny Packham. Ce inteligent din partea lui Kate să transforme atât de mult o ținută cu doar câteva accente adăugate!”, a comentat designerul Amanda Wakeley pentru Daily Express.

Mai multe