Experiența bizară a unei turiste care a mers în vacanță în Italia! Ce a pățit tânăra: „Mă simt înșelată”

22 mai 2024 13:44   Internațional

O turistă din Argentina a avut parte de un adevărat șoc în timpul unei vacanțe petrecute în Italia! Femeia a plătit o avere pentru a se bucura de cameră cu vedere la mare, însă atunci când a ajuns la pensiune a rămas fără cuvinte în momentul în care a descoperit în ce fel de cameră a fost cazată!

Ce a pățit o turistă în vacanța din Italia?

O întâmplare de-a dreptul bizară a lăsat fără cuvinte internauții! Clarisa Murgia, o turistă din Argentina, a plătit o avere pentru a se caza într-o cameră cu vedere la mare, însă pensiunea din Italia i-a oferit femeii o surpriză cu totul neașteptată! „Mă simt înșelată”, a scris Clarisa Murgia pe TikTok, iar videoclipul în care povestește ce a pățit în timpul vacanței deja a strâns 3,1 milioane de vizualizări, transmite new york times.

După ce a văzut pozele cu vederea superbă pe care o avea camera de hotel, femeia nu s-a mai uitat la bani și a plătit oricât a fost necesar pentru a o rezerva. Clarisa Murgia nu a dezvăluit numele pensiunii unde s-a petrecut totul, însă atunci când a intrat în cameră, a văzut imediat că a fost înșelată! Mai precis, superba vedere la mare pe care o avea camera era, de fapt, o fotografie!

Vederea la mare era doar o fotografie

Videoclipul postat de turistă pe TikTok este intitulat „așteptări versus realitate”, iar Clarisa Murgia, care este și creatoare de conținut, filmează „priveliștea” superbă a camerei, iar atunci când se apropie de fereastră, se poate vedea clar că totul este doar o simplă fotografie. „Nimeni nu m-a mai înșelat chiar așa până acum, hahaha”, a scris Clarisa Murgia pe TikTok.

Urmăritorii paginii turistei din Argentina au recunoscut că au fost amuzați de întreaga întâmplare. „Îmi pare rău pentru tine, dar este amuzant”, a comentat unul dintre utilizatorii de pe TikTok. Afișul lipit în pensiunea din Italia arăta atât de realist încât un alt internaut aproape că nu a reușit să își dea seama că este fals. „Pentru o clipă am crezut că este real”, a scris utilizatorul TikTok.

Mai multe