Greșeala pe care o facem atunci când pregătim pizza! Sfaturile ingenioase ale unui maestru bucătar
Atunci când vine vorba despre cea mai bună pizza din lume, poate că cei mai mulți dintre noi ne vom gândi că aceasta este din Italia! Cu toate acestea, poate că mulți dintre noi vom fi surprinși să aflăm că, de fapt, acest tilu a fost acordat unei pizzeri din Marea Britanie, care, ce-i drept, este deținută de către un italian!
Cea mai bună pizza din lume nu a fost făcută în Italia! Chiar la începutul acestei luni, Napoli on the Road, o pizzerie din Londra, a fost desemnată drept cea mai bună pizzerie din Europa, în cadrul concursului World 50 Top Pizza Awards. Cu toate acestea, chiar dacă localul se află în Londra, el este deținut de un italian, Michele Pascarella.
Iar maestrul bucătar ne-a oferit câteva sfaturi pentru a putea face și noi o pizza perfectă! Evenimentul pe care italianul a reușit să îl câștige este unul anual, fiind cunoscut drept echivalentul Premiilor Michelin, atunci când vine vorba despre pizzerii, iar cele mai bune astfel de localuri din lume sunt premiate în cadrul evenimentului.
Greșelile pe care le facem când consumăm pizza
Michele Pascarella ne spune că există câteva greșeli pe care multă lume le face, atunci când vine vorba despre consumul de pizza. Iar dacă vrem să ne bucurăm mai mult de pizza, poate chiar să o pregătim mai eficient atunci când o facem acasă, este important să ascultăm de sfaturile unui expert.
„Cred că există câteva greșeli în ceea ce privește consumul de pizza, de exemplu, supraîncărcarea cu prea multe topping-uri, îngreunând savurarea bazei, folosirea cuțitului și a furculiței în loc să o mănânce cu mâinile, neasortarea cu o băutură potrivită - ratarea unei experiențe culinare complete și adăugarea de ulei de ardei iute peste tot”, a explicat Michele Pascarella, potrivit PRO TV.
Italianul s-a născut lângă Napoli și pregătește pizza încă de la vârsta de 11 ani. El s-a mutat la Londra la 19 ani, deținând acum localul Napoli on the Road, pentru care a și fost premiat.