Gestul unui pedofil din SUA a șocat sala de judecată, când se dădea verdictul!

16 august 2022 17:15   Internațional
Ultima actualizare:

Edward Leclair, 57 de ani, judecat pentru pedofilie și viol, în statul Texas, din Statele Unite ale Americii, primea verdictul, din partea instanței, când a desfăcut o sticlă din care a început să bea decis.

Câteva clipe mai târziu s-a prăbușit la podea, fără suflare.

Avocatul credea că are emoții din cauza verdictului

Chiar m-am uitat la el când a început să bea. Îi tremura mâna, dar în acel moment m-am gândit că e din cauza emoțiilor cauzate de citirea verdictului. A continuat să bea tot”, a povestit Mike Howard, avocatul condamnatului pentru postul american NBC News.

Bărbatul a fost scos din sala de judecată, după citirea verdictului, și dus într-o încăpere învecinată de unde urma să fie transportat la penitenciar.

Insistența cu care a băut din sticlă, însă, a atras atenția celor prezenți în sală. După câteva discuții rapide, un ofițer a verificat starea condamnatului, scrie toofab.com

Citește și: Gheorghe Dincă, interviu din pușcărie. A stârnit o furtună în penitenciarul Craiova

Acesta l-a găsit când fie tocmai își dădea sufletul, fie era deja mort. La fața locului a ajuns și o ambulanță, dar cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul, Leclair având, în acel moment, culoarea gri, conform martorilor citați.

Martorilor din sala de judecată le-a rămas întipărit în minte faptul că lichidul din sticla băută de condamnat avea un aspect ciudat, tulbure.

Violase o copilă de 14 ani, după ce a ademenit-o online

Edward Leclair a fost o bestie. În 2016, a ademenit, prin intermediul site-ului Craigslist, o minoră de 14 ani, pe care, ulterior, a violat-o.

A fost arestat în 2018, împotriva sa existând cinci capete de acuzare, pentru abuz sexual asupra unui minor. Instanța din SUA l-a eliberat condiționat, contra unei cauțiuni de 30.000 de dolari, până la debutul procesului, la începutul lunii august 2022.

Citește și: Pedofil din Ploiești, dat pe mâna Poliției de o minoră „sub acoperire”

Leclair a fost găsit vinovat, înainte de a-și pune capăt zilelor. Acum, cadavrul său va fi supus autopsiei, urmând ca autoritățile să realizeze și o analiză toxicologică pentru a determina ce a ingerat.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe