I-a organizat iubitei o nuntă ca în filme, dar ea l-a părăsit în ziua cea mare! Cum a fost posibil

22 iunie 2023 20:59   Internațional
Ultima actualizare:

Povestea unei femei în vârstă de 30 de ani care și-a părăsit iubitul la „nunta-surpriză” pe care i-a organizat-o a devenit virală pe rețelele de socializare.

Mai multe persoane au avut păreri pro și contra referitor la gestul tinerei, pe care li l-a dezvăluit în cadrul unei postări pe Reddit, ținându-și ascunsă identitatea.

Și-a părăsit iubitul dintr-un motiv controversat

Tânăra care nu și-a dezvăluit identitatea forma o relație de cinci ani de zile cu Mark, iubitul ei, în vârstă de 32 de ani. Deși avuseseră diverse discuții referitoare la nuntă, niciodată nu s-a stabilit nimic concret. Întâmplarea face că Mark a decis să-i pregătească iubitei sale o „nuntă-surpriză”, invitând-o la o petrecere unde se aflau atât membrii familiei, cât și prietenii.

„Am intrat în încăperea mare, îmbrăcată în cele mai bune haine ale mele și am descoperit că acolo erau prietenii, rudele și cunoștințele noastre. Se pare că Mark organizase o nuntă surpriză. Toată lumea a început să aplaude, dar eu stăteam acolo nemișcată, șocată și copleșită. Îl iubesc pe Mark, mereu am visat să avem un viitor împreună, dar ideea de a mă căsători fără vreo discuție anterioară, fără să am un cuvânt de spus în organizarea nunții, m-a făcut să spun pas”, a spus tânăra. 

„Sunt o nemernică?”

„L-am tras pe Mark într-o parte, am încercat să-i împărtășesc îngrijorările mele, i-am spus că vreau să fac parte din procesul de organizare, să am ocazia să mă pregătesc mental și emoțional pentru un astfel de moment. Nu m-a înțeles. Am ales să nu mă căsătoresc. Sunt o nemernică?”, a mai spus ea. 

Părerea internauților a fost împărțită

În timp ce anumiți internauți au acuzat-o pentru decizia sa, alții i-au recomandat să plece dintr-o astfel de relație. 

„Ieși din acea relație cât mai repede”, „O căsnicie e un parteneriat, nu o ambuscadă. Cum a putut să ia certificatul de căsătorie fără să fi prezentă?”, „Cine i-a spus acestui bărbat că e o idee bună? Cred că un mariajul trebuie să fie o decizie comună, luată după discuții ample, după dezvăluit așteptările”, „E un semnal de alarmă. Logodnicul tău încearcă să te controleze”, „Ai perfectă dreptate, o nuntă este un eveniment important, trebuie să ai un rol în planificare”.

Mai multe