#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, așa cum n-ai mai văzut-o niciodată! Prințesa a jucat rugby cu profesioniștii

8 iunie 2023 10:12   Internațional

Kate Middleton (41 de ani) a uimit din nou! Miercuri, prințesa de Wales și-a arătat latura sportivă, în timp ce a participat la un meci de rugby, la Maidenhead Rugby Club din Berkshire. 

Kate Middleton, „prințesa sportivă”

Kate a venit a îmbrăcată într-un tricou albastru deschis, pantaloni de trening bleumarin și pantofi de antrenament albi, marca Lululemon, în valoare de 120 de euro. Ea a ajuns la teren dis-de-dimineață, pentru a participa la antrenament cu fostul star din Anglia Danny Care. Prințesa a fost întâmpinată la sosire de fostul jucător al Angliei Ugo Monye.

„Mulțumesc foarte mult pentru participare”, i-a spus ea sportivului. Kate Middleton a adăugat că așteaptă cu nerăbdare să vorbească pe parcursul zilei cu jucători de sex masculin despre paternitate și despre modul în care cluburile sportive pot îmbunătăți dezvoltarea copiilor în primii ani. Dar Kate nu s-a dus acolo doar ca să vorbească. Ducesa de Cambridge a participat și la un antrenament serios de rugby și și-a demonstrat talentul sportiv. 

Renumită pentru stilul ei de viață activ, ieșirea i-a permis ducesei să îmbine ultilul cu plăcutul, distrându-se, practic, în timpul „muncii ”.  După ce a participat la antrenamentele de rugby, Kate a ținut un discurs despre impactul pozitiv pe care cluburile sportive locale îl au asupra copiilor.

Prințesa de Wales își dorește să vadă creșterea gradului de conștientizare cu privire la importanța primilor ani din viața copiilor. Fiind mamă a trei copii, George (9 ani), Louis (5 ani) și Charlotte (8 ani), Kate Middleton este foarte implicată în astfel de cauze caritabile. Ea a mărturisit, de asemenea, că joacă des rugby cu fiul ei cel mare, prințul George, așa că nu este deloc străină acestui sport.

Președintele Maidenhead Rugby Club, Stephen Bough, a fost în echipa adversă, în meciul cu prințesa Kate Middleton, potrivit publicației Town&Country. El a spus despre întâlnirea lor că: „E uimitor modul în care se implică imediat ce a ieșit din mașină și felul în care vorbește cu oamenii... este exact ca și cum ar saluta niște prieteni! Principalul lucru este că e sincer interesată să te asculte.”

Luna trecută, lui Kate i s-a alăturat rapperul Profesor Green, un susținător al campaniei „Shaping Us” a prințesei, iar amândoi au discutat cu grup de tineri care au crescut la orfelinat.

Mai multe