#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, gest emoționant pentru o fetiță. Detaliul care a înduioșat-o pe prințesa de Wales

16 septembrie 2022 9:35   Internațional
Ultima actualizare:

Kate Midlleton și-a făcut apariția la reședința regală Sandringham, unde o mulțime de britanici au venit pentru a o comemora pe regina Elisabeta a II-a. Printre aceștia se afla și o fetiță, care a adus un omagiu ce ar fi fost cu siguranță pe placul suveranei, așa că prințesa de Wales a făcut un gest emoționant pentru copilă. 

Kate Middleton, prințesa de Wales, și-a făcut apariția la reședința Sandringham, unde i-a salutat pe britanicii veniți pentru a aduce un omagiu regretatei regine Elisabeta a II-a, prin depunerea unor buchete de flori sau a unor scrisori de «adio», în memoria monarhului care s-a stins din viață la 96 de ani, la data de 8 septembrie 2020, notează The Sun. 

Citește și: Cadoul inedit pe care regina Elisabeta a II-a i l-a făcut strănepotului George. Viitorul rege a împlinit 9 ani

Printre cei strânși în fața reședinței regale se afla și o fetiță, care a dorit să depună o jucărie de pluș ce reprezenta un cățeluș corgi, cunoscut fiind devotamentul Maiestății Sale pentru dragii ei patrupezi. 

 «A plâns de bucurie că a fost aleasă»

Parcă un nume predestinat, Elizabeth Sulkovska, o fetiță de opt ani, venise alături de colegele de școală și profesori la reședința Sandringham, pentru a oferi un omagiu reginei.

Citește și: Ce moștenire a primit «fiica de suflet» a Reginei Elisabeta a II-a?

Prințesa de Wales, Kate Middleton, a fost înduioșată de prezența micuței, așa că a ales-o din mulțime și au mers împreună pentru a depune cățelușul de pluș alături de celelalte buchete de flori, aduse suveranei. 

Nu rata nici: Prințul George a împlinit nouă ani! Fotografie de colecție: «Seamănă leit cu tatăl său»

Gestul prințesei de Wales a umplut de bucurie inima micuței Elizabeth, după cum a povestit și profesorul care îi însoțea pe copii. 

«Elizabeth a fost copleșită, a plâns de bucurie că a fost aleasă. A fost un moment minunat, absolut uimitor.», a menționat acesta.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe