Kate Middleton, în centrul atenției la Wimbledon! Ducesa a purtat o rochie fabuloasă

10 iulie 2022 9:44   Internațional
Ultima actualizare:

Sâmbătă, 9 iulie 2022, a avut loc finala de la Wimbledon, unde ocupanta numărului 23 mondial, Elena Rybakina a spulberat-o pe Ons Jabeur, numărul 2 WTA. Între personalitățile care au participat la partida istorică s-a numărat și frumoasa ducesă de Cambridge, Kate Middleton. 

Kate Middleton a participat a văzut meciul dintre Elena Rybakina și Ons Jabeur din tribună și a trăit la intensitate maximă fiecare moment, judecând după imaginile surprinse de către fotoreporterii prezenți la eveniment.

Ducesa de Cambridge a fost fotografiată în timp ce privea fascinată spre terenul de joc sau avea o expresie de uimire pe chip. Ce-i drept, acum putem înțelege de la cine a moștenit micuțul Louis expresivitatea! 

Citește și: Prințul Louis, vedetă la Jubileul de Platină al reginei. Gesturile sale au amuzat publicul 

Kate Middleton a atras toate privirile și de această dată și a demonstrat că este un adevărat fashion-icon. A ales să poarte o rochie de la Roksanda care, conform site-ului oficial al brandului, poate ajunge și la 900 de lire sterline, adică aproximativ 5.200 de lei!

Rochia de un galben aprins a fost asortată cu o pereche de pantofi stiletto cu toc considerabil. Kate a purtat părul desprins și, ca de fiecare dată, a mizat pe un machiaj minimal și pe frumusețea naturală.

Kate Middleton a fost cea care i-a înmânat Elenei Rybakina trofeul de la Wimbledon. După ce i-a oferit marele premiu, ducesa de Cambridge a ascultat discursul de mulțumire al campioanei și a schimbat câteva cuvinte cu aceasta. 

Elena Rybakina și-a spulberat adversara în finala de la Wimbledon 

Vezi și: Surpriză la Wimbledon! Elena Rybakina a câștigat trofeul 

Vă reamintim că sâmbătă, 9 iulie, Elena Rybakina a reușit să se impună, în mai puțin de două ore, în fața lui Ons Jabeur, cu scorul de 3-6, 6-2, 6-2. Ons Jabeur, actualmente numărul 2 în ierarhia mondială, nu a putut face față presiunii și a pierdut în fața Elenei, aflată abia pe locul 23 în ierarhia mondială.

Pentru câștigarea turneului de la Wimbledon, Elena va câștiga o sumă impresionantă de bani, aproximativ 1.400.000 de lire sterline, adică 8.171.897,20 de lei. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe