#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton și Prințul William pun stop îndatoririlor regale pentru o vreme. Care este motivul acestei decizii

22 octombrie 2024 7:14   Internațional

Prințul și Prințesa de Wales au decis să facă o pauză de la îndatoririle lor regale pentru a petrece mai mult timp alături de copiii lor: Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Această decizie vine în contextul vacanței școlare a celor mici, care urmează să înceapă în curând.

O vacanță bine-meritată

Copiii familiei regale vor intra în vacanță la școala Lambrook, situată în apropierea căsuței lor din Windsor. Cu ocazia acestei vacanțe, Kate și William au ales să își reducă programul de lucru, pentru a se bucura de momente prețioase împreună. Deși William a avut un program încărcat cu angajamente săptămâna trecută, se așteaptă ca el să fie mai absent în următoarea perioadă, având în vedere că micuții săi nu vor mai merge la școală.

Familia regală este cunoscută pentru angajamentul său de a-și pune familia pe primul loc. Kate și William fac din timp petrecut împreună o prioritate, având în vedere că, în calitate de părinți, doresc să asigure o copilărie normală și fericită pentru copiii lor. În această pauză de la îndatoririle regale, este puțin probabil ca Prințesa de Wales să aibă alte angajamente oficiale până în noiembrie, când copiii se vor întoarce la școală.

George, Charlotte și Louis vor petrece vacanța alături de verii lor din familia Middleton

Conform surselor, George, Charlotte și Louis vor petrece vacanța alături de verii lor din familia Middleton, care locuiesc în apropiere. De asemenea, cei mici vor avea ocazia să se bucure de timpul petrecut cu bunicii lor, Mike și Carol Middleton, care sunt foarte implicați în viața nepoților lor, scriu cei de la gbnews.com.

În plus, familia va sărbători Halloween-ul împreună, o tradiție pe care Kate a respectat-o de-a lungul anilor. Anul trecut, ea a fost văzută colindând alături de copii, iar anul acesta, este de așteptat ca familia să repete această activitate, aducând un plus de bucurie și magie sărbătorii.

Pauza de la îndatoririle regale a lui Kate Middleton și Prințul William subliniază importanța timpului petrecut în familie. Această decizie nu doar că le permite să se reconecteze cu copiii lor, dar și să păstreze tradițiile și să creeze amintiri de neuitat, esențiale pentru o copilărie fericită și echilibrată.

Mai multe