#Casa Regală a Marii Britanii

Kate Middleton, ținută de mii de euro la slujba de Crăciun! Copiii s-au asortat cu ea

26 decembrie 2023 12:00   Internațional
Ultima actualizare:

Prinții de Wales au fost împreună la slujba de Crăciun, luni dimineață, la Biserica Sf. Maria Magdalena, din Norfolk, Marea Britanie. Kate Middleton (41 de ani), Prințul William (41 de ani) și cei trei copii ai lor, George (10 ani), Charlotte (8 ani) și Louis (5 ani) s-au asortat în nuanțe de albastru. Singura care a făcut notă discordantă a fost prințesa Charlotte, care a purtat o haină verde, însă dresul și pantofiorii au fost albastre.

Kate Middleton, lecție de stil și eleganță în ziua de Crăciun

Kate Middleton a fost în centrul atenției cu ținuta sa elegantă. Ducesa de Cambridge a ales să poarte o haină de la Alexander McQueen – una dintre casele ei de modă preferate, în valoare de aproximativ 2.000 de euro, ghete din piele întoarsă de la Gianvito Rossi, care costă aproximativ 1.500 de euro, și o pălărie semnată de Juliette Botterill Millinery, care ajunge la aproximativ 800 de euro. Toate piesele vestimentare au fost de culoare albastră – considerată nuanța regalității. Ținuta ei elegantă a fost accentuată de cercei cu safir și diamante care au aparținut mamei soțului ei, regretata Prințesa Diana.

La rândul său, Prințul William a purtat o haină bleumarin. Prințul George a fost îmbrăcat într-un costum albastru, iar micuțul Louis a avut și el o haină bleumarin și pantaloni în carouri, potrivit publicației americane Page Six.  

Prințesa Charlotte și-a dorit să fie diferită, așa că s-a îmbrăcat într-o haină verde-închis, de la firma Friki. Alături de ei, a participat la slujbă și verișoara lor, Mia Tindall (9 ani), fiica verișoarei lui William, Zara, și a soțului ei, Mike Tindall.

Anul acesta a marcat a doua oară când toți cei trei prinți au participat la slujba de Crăciun. George și Charlotte au apărut pentru prima dată în 2019, iar măsurile de precauție din cauza pandemiei de COVID-19 i-au forțat pe membrii regali să-și modifice planurile în 2020 și 2021.

Mai multe