La 20 de ani a aflat că este însărcinată abia atunci când a început travaliul. Se afla într-un club...

19 mai 2023 12:48   Internațional

Vivian Wise Ruizvelasco, o tânără din Mexic, susține că a devenit mamă, fără a ști însă că este însărcinată. Întâmplarea s-a petrecut în anul 2020, când aceasta se afla într-un club, la o petrecere, atunci când a început să simtă o durere puternică de burtă. Ajunsă de urgență la spital, medicii au informat-o că urmează să nască, informează Daily Mail.

Vivian Wise Ruizvelasco formează un cuplu cu Tonatiuh Gonzalez. Ea era asistent de vânzări și alături de iubitul ei petrecea timp cu restul prietenilor lor. Viața ei s-a schimbat însă când a aflat că este însărcinată, atunci când se afla pe punctul de a naște. Vivian Wise Ruizvelasco a adus pe lume un băiețel, pe care l-a numit Matias.

Tânăra a avut parte de un șoc la aflarea veștii că este însărcinată

Vivian Wise Ruizvelasco a povestit pe rețelele de socializare faptul că nu a avut burtă proieminentă și niciun simptom specific femeilor însărcinate. Deși acum se bucură că a adus pe lume un copil, în timpul travaliului o încercau diverse frici. 

Tânăra se temea că nu va reuși să se descurce în rolul de tânără mămică, mai ales că era conștientă de faptul că un copil nu se crește atât de ușor.

„Am aflat că sunt însărcinată în timp ce eram în travaliu. Am fost șocată. Mă întrebam dacă bebelușul era în regulă, mă copleșeau gândurile privind felul în care vă voi descurca cu el, mai ales că n-am avut grijă de un copil niciodată.”, a spus tânăra.

„Mulți oameni nu m-au crezut, au considerat că este imposibil sau că totul e o minciună”

Tânăra din Mexic și iubitul ei trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, Matias făcându-i extrem de fericiți. Vivian Wise Ruizvelasco și-a amintit că nu mulți au fost cei care i-au crezut povestea.

,,El e fiul meu, iar el și partenerul meu sunt iubirea vieții mele. Sunt cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață.”, a mai spus Vivian, continuând: „Mulți oameni nu m-au crezut, au considerat că e imposibil sau că totul e o minciună.”

Mai multe