Pe drum de 2 ani cu o căruță trasă de un măgar! Povestea incredibilă a unor străini care au ajuns în România

Când vine vorba despre cât timp am fi dispuși să petrecem în navetă spre locul de muncă, cel mai probabil că mulți dintre noi ar răspunde undeva în jur de o oră. Iar acest răspuns poate varia și el, depinzând dacă avem, sau nu, permis de conducere, ori dacă depindem de transportul în comun. Dar dacă ați afla că există o familie care face o călătorie de peste doi ani și încă mai are o distanță enormă de parcurs?

Familia a plecat din Franța acum 2 ani / captură: Radio Timișoara
Familia a plecat din Franța acum 2 ani / captură: Radio Timișoara

Naveta spre locul de muncă este unul dintre momentele zilei pe care aproape nimeni nu le anticipează cu drag. Iar dacă am fi întrebați cam cât timp am fi dispuși să petrecem în trafic, probabil că răspunsurile pe care mulți români le-ar da ar fi undeva în jur de o oră. Poate chiar mai puțin, dacă depindem de transportul în comun, care poate fi destul de frustrant.

Însă, cum v-ați simți să aflați că o familie este deja în „trafic” de peste doi ani? Ei bine, potrivit informațiilor oferite de către Digi 24, o familie din Franța merge pe jos spre Palestina, iar singurul lor vehicul este o căruță cu un măgar, în care își duc copiii!

Ei bine, aceștia se află acum în țara noastră, mai având încă de parcurs o distanță însemnată până la destinație! Un român care s-a întâlnit cu aceștia în județul Timiș a spus că l-au salutat în limba franceză, iar cuplul, împreună cu cei 4 copii, sunt în drum spre Palestina, de unde este originar soțul. Singurul vehicul este căruța trasă de un măgar, în care stau copiii, care au vârste cuprinse între 3 și 9 ani.

Familia a spus că nu are probleme financiare

Cuplul a spus, după ce au fost întrebați de către român, că nu au probleme financiare și își cumpără mâncare de la magazinele din drumul lor. Ei au început călătoria acum doi ani, mergând în același ritm cu mica căruță. Ei spun că doresc ca cei mici, care nu merg la școală, să învețe din acest drum.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
mihaela bilic facebook jpg
stadion jpeg
240430 ukraine 98 woman mb 0911 8acfbf webp
cimitir ecologic1 jpg
zbor1 jpg
mona lisa gioconda leonardo da vinci foto afp jpg
eliza petrachescu captura video jpg
Jogging miscare sport exercitii FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net